Året der gik i 2009

Traditionen tro samler vi i dette indlæg op på, hvad der er sket i det forgangne år. Det har været et rigtig begivenhedsrigt år. Et år hvor Signe har fyldt meget og hvor vores hjemmeside har fyldt mindre. Det betyder, at det ikke er alt vi har fået skrevet et indlæg om. Det håber vi at forbedre lidt på næste år – specielt fordi det bliver en hyggelig dagbog for Signe, som hun kan kigge tilbage på som voksen og se hvad der skete i hendes første år.

Nedenfor kan læses higlights fra 2009 i familien Bleeker Pedersen.

Januar

Februar

Marts

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Alt i alt et begivenhedsrigt år som vi kan se tilbage på. Hvis næste år bliver bare lige så spændende, indholdsrigt og godt, så har vi virkelig noget at se frem til… og det er vi sikkert på det bliver!

Kærligst

Lene & Dann

One thought on “Året der gik i 2009

Der er lukket for kommentarer.