Signes nye stol

Trip Trap stolen er klar til at blive samlet

Signe blev døbt den 8 februar 2009. En af de mange gode gaver hun fik var en Trip Trap stol. Vi fik den som et gavekort da vi så selv kunne vælge farven. For at par uger siden var vi sammen med Signes farmor og farfar i Salling for at kigge på stole. Vi endte med at vælge en i sort da den passer bedst ind i vores hus. Sammen med stolen købte vi det tilbehør man kan, det vil sige sele, puder og babysæt.

Signes nye stol #1

Signes nye stol #2

Signes nye stol #3

Stolen kom i en masse forskellige dele – på samme måde som møbler fra Ikea. Dann fandt derfor værktøjskassen frem og gik i gang med at samle stolen. Efter en halv times tid var den samlet. I den forbindelse kan det anbefalesat man kigger på babysættet og puderne INDEN man samler stolen. Det gjorde Dann ikke, og som straf måtte Dann skille stolen ad hver gang for at montere de to ting. Det er ikke muligt at montere tingene uden at stolen skilles ad.

Signe sidder i sin nye stol

Selen har vi ikke monteret endnu. Det skyldes en kombination af at vi ikke har brug for den det første stykke tid og at Dann ikke lige havde lyst til at samle stolen en tredje gang. Den bliver monteret når og hvis vi får brug for den. Vi kan jo håbe at hun lærer at sidde roligt lige med det samme. Måske naivt, men vi kan jo håbe.

Stolen er vi rigtig glade for, da det er en hun kan vokse med. Den kan bruges de næste mange mange år som Signes stol ved køkkenbordet. Selvom hun endnu ikke kan sidde i den inden hun lærer at sidde op, så er den nu samlet og står og venter på hende.

Der er langt ned fra Signes nye stol

Da vi skulle købe stolen var vi lidt uenige om farven. Dann var mest til træ og Lene var mest til sort (hvilket er helt omvendt af normalt). Lene fik sin vilje (hvilket er normalt) og vi har nu en sort stol. Vi er nu begge enige om at sort var et godt valg (hvilket også er normalt når Lene får sin vilje).

Nu venter vi bare på at Signe kan sidde selv… og vi har slet ikke travlt. De vokser jo så hurtigt de små væsner.

/Lene & Dann

2 thoughts on “Signes nye stol

 1. sikke en sød lille prinesse, i den fine stol… herfra er der stor enighed om at der er visse genkendelige træk fra den stolte farmor !??

  dejligt at kunne følge lidt med på bloggen, vi foreslår iøvrigt at en del af jeres tour de midtjylland, udvides med et besøg til Costa del Ishøj, der er så skønt om sommeren 😉

  Vi glæder os til at høre mere om hvordan det går med barsel, opgaver, og allermest lille Signe 🙂

  Henrik og co.

 2. Vi har ret svært ved at se hvem hun ligner. Der er en del der siger hun ligner mig, men vi kan ærligt talt ikke se det. Måske der også er noget farmor gemt i hende, det skal jeg ikke kunne sige. Vi har “bestemt” os for at vi ser hvordan hun ser ud om et halvt års tid. Synes det er alt for svært at se i hendes størrelse – i hvert tilfælde for os der ser hende hver dag og mere ser hvordan hun er sig selv og sin egen, fremfor hvordan hun ligner familien.

  Det kunne bestemt godt være at vi skal til Costa del Ishøj. Det der mest holder os tilbage er nok i virkeligheden at vi pyldrer lidt om Signe. Kan hun nu klare at sidde 3 timer i bilen? Burde man tage toget, og hvordan vil det så gå… osv osv. I dag har hun klaret lidt over en time i bil næsten uden at sige en lyd, så det burde være muligt om en måneds tid eller sådan.

  Bloggen skal nok blive løbende opdateret… nu har jeg jo fået lidt bedre tid.

  Håber I har det godt!

  /Dann

Der er lukket for kommentarer.