Signe har fået en gynge

For at par uger siden var Signe og jeg ude at gå en tur med barnevognen. Vi kom forbi en i Lenes mødregruppe og de havde tilfældigvis en gynge. Den skulle Signe da prøve. Det viste sig hurtigt, at det var et stort hit, så for en uges tid siden købte jeg sådan en.

Nu er jeg jo ikke kendt for at være handyman, så i går fik vi lidt hjælp fra Signes farmor og farfar til at sætte gyngen op i carporten. Det tog kun et par minutter… jeg må virkelig lære at gøre sådan noget selv. Når nu gyngen hænger i carporten, så betyder det også, at der næsten altid er skygge og at vi kan bruge den selvom det skulle regne lidt. Smart!

Signe er vild med at gynge. Hun kan slet ikke lade være med at smile, når man gynger frem og tilbage. Siden i går har hun været i gyngen to gange i dag. Det er rigtig rart for mig at se, hvordan hun holder fast, når hun gynger. Hun skal være helt sikker på, at hun ikke falder ud. Hvor er det rart at vide, at hun passer på.

Nedenfor er der et par billeder, der blev taget i går, og som noget nyt for vores hjemmeside har vi også lagt et lille videoklip ud, som godt nok er i dårlig kvalitet, da det blev optaget med vores kamera.

Signe og jeg skal gynge meget mere resten af sommeren.

/Dann