Wii

WiiEfter at have snakket om det i et par år, så besluttede vi os i torsdags for at købe en Wii.  Det har taget en del tid for os at afgøre, om vi skulle have den. Spørgsmålene har været mange: bliver vi nu ikke hurtigt træt af den, får vi noget for pengene, som er bedre end alt det andet vi kan købe, skal vi ikke afdrage på huslånet i stedet? Det er kun et par af de spørgsmål vi har snakket om inden vi besluttede os for at købe den. Faktisk brugte vi længere tid i Bilka på at snakke om for og imod end vi for alvor gjorde på at blive enige om, at vi ville købe vores hus.

Det der gjorde udslaget for mig var da jeg prøvede MarioKart hos nogle venner for lidt tid siden. Det var sjovt – noget der kunne være sjovt at spille derhjemme for at koble af i stedet for at se fjernsyn eller film. For Lenes vedkommende tror jeg mest det var Tennis, der gjorde udslaget.

Under alle omstændigheder tog vi i Bilka i torsdags og købte:

 • Wii maskinen
 • Wii Play spillet med en ekstra Wii Remote
 • Mario Kart spillet med et tilhørende rat
 • En oplader til Wii Remote så de kan stå og lade op når vi ikke bruger dem
 • En pakke med tilbehør til Wii Remote så som et baseball bat og lignede

Det mente vi var dækkende til, hvad vi lige havde brug for på den korte bane. For mig var det vigtigste at købe Mario Kart og for Lene tilbehøret. Opladeren havde vi indirekte fået anbefalet, da et par venner havde fortalt at den brugte mange batterier…. og det er jeg både for nærig og for doven til hele tiden at skulle købe og skifte.

Wii Play er blevet prøvet én gang, Wii Sports (der følger med maskinen) har vi prøvet et par gange, men har ikke været igennem alle sportsgrenene. MarioKart derimod er et kæmpe hit. Både for mig, og måske lidt overraskende, også for Lene. Når Wii’en bliver tændt, så er det uden tvivl MarioKart, der startes op. Heldigvis har vi to købt to rat, så skal vi køre mod hinanden kan vi det.

Lene er ved at være en habil spiller i MarioKart på de nemme baner, mens jeg konsekvent får bank på alt over de nemmeste baner (50 CC). Men sjovt er det, og hvor er det fedt, at der er forskellige sværhedsgrader, en masse baner, forskellige biler og motorcykler og forskellige figurer, man kan køre som. Det, kombineret med muligheden for at spille online gør, at jeg ikke tror vi begynder at synes, at det er kedeligt det første lange stykke tid. Indtil nu trækker det i hvert tilfælde meget. Er der nogen der vil tage et spil over nettet, så siger I bare til.

Tænk sig at vi har fået en maskine, hvis eneste formål er at spille spil. Det er mange år siden, jeg sidst har spillet computer (med undtagelse af det årlige spil Civilization). Når det skal være sjovt, så skal det være simpelt og klassisk. Derfor er Wii’en for mig det helt rigtige valg. Nu har vi den, og nu skal den bruges. Det bliver spændende om det lille hjem kan holde husfreden, når vi skal afgøre, hvad der skal spilles og hvem der skal spille.

Let the games begin!

/Dann

3 thoughts on “Wii

 1. tillykke med indkøbet…

  at spille på den måde er sjovt og socialt, og det er dejligt at få lov til at være lidt barnlig i en time eller 2…

  Henrik og jeg vil gerne ha lov til at anbefale Mario Party… hvis i kan lide Mario Cart kan i med garanti også lide det! – til forveksling et brædtspil, og så med en kamp når alle har slået en gang med terningen, hvor man spiller alle mulige små spil, alle mod alle, 2 mod 2, 1 mod 3, hvor teknikken nogle gange er afgørende for om man vinder, andre gange heldet…
  Og så er det ligemeget om man er god til at spille eller ej, alle har en fair chanse for at vinde! 🙂

  så tilføj lige det og wii fit på ønskesedlen til jul 😉 – så kommer i ikke til at kede jer til vinter, når prinsessen sover! 🙂

Der er lukket for kommentarer.