Personligheds- og udviklingspsykologi er bestået

Jeg fik den 1. maj 2009 besked om at jeg var bestået det seneste fag på psykologiuddannelsen: Personligheds- og udviklingspsykologi. Opgaven handlede om hvordan forskellige teoretiske tilgange til selvet kan bidrage til en forståelse af mennesket i det postmoderne samfund.

Med beståelsen af den opgave har jeg nu bestået to fag på psykologistudiet:

Traditionen tro er jeg i gang med en ny opgave på studiet. Denne gang i socialpsykologi, hvor fokus for opgaven er betydningen af roller for menneskers sociale interaktion både nutidig og set i et historisk perspektiv.

Opgaven skal afleveres på mandag og jeg arbejder lige nu hårdt på at få den færdig. Det er lidt svært ved siden af at være sammen med Signe. Når hun er vågen er jeg sammen med hende, og når hun sover kigger jeg på opgaven.

Når opgaven engang er afleveret, så har jeg, hvis jeg består, pause på psykologistudiet indtil september hvor næste semester starter. Den pause skal bruges på at læse pensum i de fag jeg har haft indtil nu… der er nemlige lige et par ting der mangler at blive læst. Det er næsten en tradition for mig ikke at nå at læse hele pensum i semestret, men det bliver så læst efterfølgende. Man kan jo ikke have noget i reolen der ikke er læst.

/Dann

One thought on “Personligheds- og udviklingspsykologi er bestået

Der er lukket for kommentarer.