Psykologi som tilvalgsfag på aftenskole

“Det er os en glæde at kunne meddele dig, at du med studiestart den 1. september 2008 er optaget på tilvalgsfag i psykologi, der udgør 90 ECTS point og som er en treårig deltidsuddannelse” (fremhævning fra kilden)

Sådan starter et brev jeg fik ind af døren i fredags. Det betyder at min søgen efter et studie med noget indhold fra det psykologiske fagområde er afsluttet – på den gode måde.

Siden jeg sendte ansøgningen i marts har jeg tænkt en del over om jeg mon blev optaget, eller om jeg skulle til at være mere kreativ og prøve en privat uddannelse. Heldigvis blev dette ikke aktuelt. Jeg får muligheden for at læse på et offentlig akkrediteret uddannelsessted… og så langt er der altså ikke til Ålborg de gange jeg skal derop.

Efter at have modtaget brevet i fredags har Lene og jeg snakket en del om hvorvidt vi nu havde råd til at jeg tog denne uddannelse. Det koster jo en del penge og midt i et huskøb er det ikke lige penge vi har flest af. Efter lidt snak frem og tilbage er vi blevet enig om at det er en ret unik mulighed som jeg ikke kan sige nej til.

Derfor kan jeg igen til efteråret kalde mig studerende efter jeg siden januar har været “studieløs”.

Optagelsen på studiet gør at jeg nok må revidere mit mål om at have tømt min bogreol inden årets udgang. Jeg vil få en masse pensum som jeg skal have læst i 2. halvår. Konkret betyder det at jeg får læst det jeg nu engang får læst indtil 1. september (hvor jeg starter på studiet). Herefter går der nok 3 år (studielængden) inden jeg får tømt resten af den reol.

Alt i alt, så glæder jeg mig rigtig meget til at starte på dette for mig helt nye og super spændende område.

5 thoughts on “Psykologi som tilvalgsfag på aftenskole

  1. Tillykke…
    Det lyder spændende, om end jeg pt. er på det niveau hvor jeg glæder mig til *ikke* at kunne kalde mig studerende mere (eller i hvertfald til specialet er afleveret og jeg ikke behøver at lave en masse overspringshandlinger så som at ligge kommentarer på samtlige blogge fra folk jeg kender ;-)).

    ps. Mon der bliver råd til et lille glas vin når vi kommer til Dk alligevel?

  2. Tak. ja det er lidt underligt at jeg sådan er ved at blive “evighedsstudent”.

    Der er altid overskud til et glas vin hvis I skulle kigge forbi 🙂

    /Dann

Der er lukket for kommentarer.