Signe 6 måneder

I dag bliver Signe 6 mdr. Sikke da tiden er gået stærkt. Det føles som om det lige var i går, hun blev født. Vi husker i hvert fald dagen/natten meget tydeligt. Vandet gik 23.45 den 16. november. Vi tog ind på hospitalet uden de store forventninger. Vi regnede egentlig bare med, at de ville sende os hjem igen efter at have tjekket, at alt var i orden. Glæden var stor, da vi fik at vide på hospitalet, at babyen ville komme til verden indenfor 24 timer, fordi vandet var gået. Jordemoderen ville have fødslen sat i gang så hurtigt som muligt. Derfor blev fødslen sat i gang med ve-drop. Det gik stærkt og kl. 8.20 kom den sødeste lille pige til verden. 

Vi nyder meget at være forældre, selvom det selvfølgelig er ret hårdt til tider. Signe er som regel en glad pige. Hun nyder at ligge og lege for sig selv og putte alting i munden. Men hun nyder også at sidde hos os. Hun er begyndt at øve sig i at vende sig fra ryggen til maven, men det er ikke lykkedes hende endnu. Alt skal i munden, hvis det overhovedet kan komme det. Også egne fingre, andres fingre og sågar næser.  Hun vil også gerne have fat i alt, hvad der kommer forbi. Nogle gange lykkedes det og andre gange bliver hun ked af det, når det ikke gør. Her i sidste uge fik hun fat i uroen over puslebordet. Desværre fik hun så godt fat, at hun rev en af elefanterne ned. Hun kiggede meget underligt på den og forsøgte at sætte den på plads igen, for hun viste da godt, hvor den hørte til. Hun er i det hele taget blevet meget mere opmærksom på sine omgivelser. Hun ser alt omkring sig og ser ud til at bearbejde det.

Hendes dagsrytme er ca. sådan her:

  • Klokken 5.30 – 6.00 vågner hun
  • Får mad og leger m.m. indtil ca. klokken 9, hvor hun bliver lagt til at sove
  • Sover ca. 3 timer.
  • Vågner og får grød og leger m.m.
  • Bliver lagt  ud at sove igen ca. klokken 15 og tager ca. 2 timer. 
  • Vågner og får grød og leger og bliver lagt i seng omkring klokken 20.
  • Og sover så til næste morgen.

Det kan vi vist ikke klage over. Hun er en dejlig pige og det er en fornøjelse at være sammen med hende.

Tiden er gået rigtig stærkt og vi glæder os til de næste mange måneder sammen med Signe.

kh

de stolte forældre

 

Short summary in english: Signe is now 6 months old. We remember her birth as it was yesterday. She smiles and is a wonderful little girl. She puts everything in her mouth and wants to grab everything. She wakes up at 5.30 to 6 in the morning. Sleeps from 9 to 12, is awake 3 hours, sleeps 2 hours and is awake until 8 o’clock where she i put in bed again. That is an avarage day.

2 thoughts on “Signe 6 måneder

Der er lukket for kommentarer.