Brunch med Danns familie – traditionen genoptages

I Danns familie har de en tradition for at mødes en gang hver måned til brunch. I en travl hverdag og med masser af aftaler i weekenderne kan det være svært at få tid til hinanden På et tidspunkt blev de derfor enige om, at de mødes en gang hver måned til brunch (på en café). På den måde sikrer vi at holde kontakten.

Det sidste lille år har traditionen været sat på stand-by, fordi Signe ikke har været helt gammel nok endnu, men nu hvor hun kan sidde selv i en stol, spiser hvad der bliver serveret og ikke mindst ikke er så bange for fremmede mennesker, ja så besluttede vi os for at det var tid til at genoptage traditionen.

Derfor var vi i går (lørdag) til brunch med Danns familie på Globen Flakket. Det var, som altid, rigtig hyggeligt, men også meget specielt, da det var første gang Signe var med til den tradition. Signe kunne godt li at være på café med familien. Hun hyggede sig og gad slet ikke at sove. Udover en lille lur på 10-20 minutter i barnevognen, så sov hun ikke fra klokken 09:00 til 15:00. Det var  alt for spændende at være vågen, mens vi var på café og mens vi gik en tur i byen bagefter.

Nedenfor er der lidt billeder fra Signes første tur på café med familien. Specielt et par billeder af Signe og hendes fætter er slet ikke til at stå for.

I går var på mange måder en generalprøve på, om det gik at have Signe med. Det gik uden problemer, så aftalen for næste måned er naturligvis allerede på plads… og vi glæder os.

/Lene & Dann