Billeder med Signe fra 1. kvartal 2009

Vi har i løbet af det første kvartal fået taget en del billeder, som vi aldrig rigtig har fået gjort noget ved. De har bare ligget på computeren og ventet på at blive sorteret. Langt om længe har vi fået sorteret billederne og behandlet dem, som vi plejer. Resultatet er lidt over 200 billeder med Signe fra 1. kvartal 2009. På billederne kan man rigtig se, hvor lille og sød hun har været dengang. Hun er selvfølgelig stadig en lille pige, men sammenlignet med for et halvt år siden, så er hun rigtig stor i dag.

Det har været rigtig sjovt for os at gennemgå billederne – der er mange gode minder, der er kommet til live igen. Billederne kan ses i nedenstående slideshow eller på hjemmesiden under billeder.

/Lene & Dann

One thought on “Billeder med Signe fra 1. kvartal 2009

Der er lukket for kommentarer.