Signe 4 mdr.

I dag er det præcist 4 mdr. siden, at Signe valgte at komme til verden.

Hun er allerede blevet så stor. Torsdag den 5. marts blev hun vejet og målt. Hun vejede 6400 gram og målte 64 cm. Hun har altså fordoblet sit vægt siden hun vejede 3200 gram ved det første lægebesøg, da hun var en uge gammel. Hun er vokset 12 cm. Udviklingen sker så hurtigt, at vi slet ikke kan følge med. Hun er bestemt ikke den passive (søde) lille pige, der blev født den dag i november. Hun kigger årvågent rundt og følger med i alt omkring hende. Hvis hendes far eller jeg går forbi bliver vi også fulgt med øjnene. Hun er også begyndt at se fjernsyn. Det er åbenbart interessant med alle de farver og ting, der sker. 

På legetæppet er hun begyndt at tage virkelig fat i legetøjet. Hun dasker til det og forsøget ihærdigt at putte det i munden. Alt skal i munden for tiden. Og hun bliver frustreret, hvis det ikke lykkedes. Det største hit er nok hendes egne hænder. Hun pludrer glad, hvis hun kan få dem i munden og gnaske på dem. Når de så kommer ud igen er de fuldstændig savlet til. For hun savler også vildt meget for tiden. Hendes savlesmække bliver godt brugt. Hun er også begyndt at pludre vildt meget. Hun ligger og pludrer på legetæppet til sit legetøj. Hun pludrer også til os, men hun kan godt ligge og bare pludre ud i luften. Hun får virkelig brugt sin stemme og vi elsker det. 

Vores lille baby er blevet en stor baby. Nu sover hun jo også inde på sit eget værelse. Vi er spændte på, hvad der kommer til at ske de næste 4 mdr. For de her 4 har været fantastiske. 

/Lene & Dann

2 thoughts on “Signe 4 mdr.

  1. Tillykke med 4 måneders dagen, og ja det er både heeelt vildt, og meget fantastisk, hvad der sker af udvikling med sådan et lille væsen! 🙂

    Hun lyder bare som den skønneste baby, med et fantastisk sovehjerte!

  2. Må vi låne bare _lidt_ af det sovehjerte her?
    Ikke til om morgenen dog. Der går det fint!!

    Rart at høre at det bare ræser derud af med baby!
    Dejlige billeder af hende på Flickr 🙂

Der er lukket for kommentarer.