Legoland med Signe

For en uge siden blev Signe spurgt, om hun ikke ville i Legoland sammen med sin farmor, farfar og fætter. Signe var ikke helt sikker, så efter at mor og far havde snakket lidt om det, blev vi enige om, at hun skulle prøve det. Derfor tog jeg, Signes farmor og farfar, Signe og Signes fætter i Legoland i søndags.

Det var en rigtig hyggelig tur, hvor Signe fik oplevet utroligt meget. Der blev kigget på forlystelserne og alle de mange spændende mennesker. Når man ikke lige havde lyst til flere indtryk, så kunne man nemt tage sig en lille lur.

Signe var slet ikke bange for alle de mange fremmede mennesker og opførte sig i det hele taget eksemplarisk Hun prøvede kun en enkelte “forlystelse”, der bestod af en rutsjebane. Hun var ikke synderlig imponeret. Hendes blik sagde “OK far, du vil gerne have at jeg gør det, så gør jeg det… men det er da noget underligt noget.”

Hun var selvfølgelig for lille til at prøve tingene, men det var helt tydeligt, at hun havde en fantastisk dag med en masse indtryk. Oven i det hele fik Signe også fundet en levende troldhassel, som hun kunne hive lidt i (hun er helt vilde med tørrede grene fra en troldhassel).

Legoland kan i øvrigt godt anbefales til små størrelser. Deres “BabyCare” center er ret godt med plads og faciliteter til at lave og give mad, til at skifte og til at slippe lidt væk. Der er alt hvad der skal være.

Faren havde også en rigtig god dag. Jeg fik prøvet “et par” forlystelser med min nevø og havde ellers bare en forrygende dag. Dagen gav lidt blod på tanden, så siden dengang har Signe og jeg været på tur i Århus et par gange og vi skal det helt sikkert også i ugen, der kommer. Det er helt tydeligt, at hun får meget ud af at være på tur (om det så er at gå en lille tur rundt i kvarteret herhjemme, eller om det er noget større) nu, hvor hun kan sidde op.

Det blev ikke til mange billeder af Signe i Legoland, men nedenfor kommer der et par stykker.

/Dann

One thought on “Legoland med Signe

Der er lukket for kommentarer.