At sidde selv

Den 21. maj om morgnen overraskede Signe en super stolt far. Vi havde længe øvet at sidde selv, men det gik aldrig uden hjælp. Men om morgenen den 21. maj blev Signe sat på gulvet på sit værelse sammen med noget legetøj.

Signe blev siddende og legede med sit legetøj. Når hun var ved at miste balancen, brugte hun enten sin vægt eller sine hænder til at tage fra. Den meget begejstrede far fik et meget neutralt blik tilbage. Det var som om hun tænkte “hvad er han så begejstret over? Jeg sidder jo bare”. Måske en lille ting for Signe, men en fantastisk ting for faren.

Dagen blev selvfølgelig brugt på at sidde op. Vi gik en lang tur rundt i kvarteret. Der var bakker, der var humpler og der var sving. Signe blev siddende af sig selv uden problemer. Nedenfor er der et par billeder fra starten på turen (og et par fra Legoland). Hvor er hun altså blevet stor.

Første gang Signe sad selv var det i lidt over 2 minutter. I dag kan hun sidde i op til 10 minutter, inden hun vælter. Så vidt vi kan se, er det med vilje. Det virker som om hun gerne vil prøve en ny måde at sidde på, og så kan man jo bare ligge sig på maven.

Det er fantastisk at være vidne til at alle de vidunderlige ting, som Signe lærer.

/den stolte far

P.S. Det er fantastisk at være på barsel.

One thought on “At sidde selv

Der er lukket for kommentarer.