Signe drikker af glas

Signe har i den sidste tid vist interesse for at drikke af glas selv (omkring starten af december… vi kan ikke huske det præcist). Vi startede derfor med at lade hende være med til at holde glasset, når vi gav hende vand eller mælk. Langsomt fik hun øvet sig og fik også lov til at prøve selv. I starten betød det en masse mælk eller vand ud over det hele. Men hun fangede ret hurtigt, hvordan man drikker selv. Hun blev også rost meget, hver gang hun gjorde det rigtigt. Det fik hende til at prøve mere.

I dag får hun selv lov til at drikke, når hun har lyst. Og selvfølgelig går det stadig galt en gang imellem, men hun klarer det meste selv og er ret stolt af, at hun nu selv kan. Lige nu kæmper vi så lidt med, at hun rigtig gerne vil lege med glasset. Det synes vi ikke, at hun skal, så det prøver vi at lære hende at lade være med.

Hun kan stadig ikke styre, når der står et glas på bordet i stuen. Det ryger ud over det hele. Det må vi øve os på i det nye år. Lige nu glæder vi os over, at hun lærer ting og at hun synes, at det er sjovt at prøve nye ting, når far og mor guider hende.

/Lene og Dann