Fars kram

Da Signe kom til verden holdt jeg naturligvis 14 dages barsel lige efter hendes fødsel. Jeg holdt også en lang juleferie på næste 4 uger (havde udskudt min sommerferie). Begge dele har været fantastiske. Jeg har lært Signe meget bedre at kende i den tid, hvor jeg har været sammen med hende på fuld tid.

Jeg arbejder en del til daglig, hvorfor jeg ikke ser hende mere end en times tid til hverdag inden hun skal i seng og sove. I weekenderne har vi som regel altid aftaler, så her er der sjældent tid til “Signe tid”, selvom Signe naturligvis er med når vi laver noget.
Derfor glæder jeg mig meget over at arbejde i en så fantastisk virksomhed som TDC hvor jeg, som far, har mulighed for at holde Fars kram. Jeg glæder mig til at lære Signe endnu bedre at kende og mere end noget andet så glæder jeg mig til at hun skal lære mig bedre at kende. Vi har heldigvis god tid til at lære hinanden at kende idet jeg går på barsel fra i dag og frem til den 1. juli 2009.

Siden jeg startede i folkeskolen har jeg ikke haft fri så lang tid på en gang. Jeg glæder mig meget, men er også spændt på om jeg ikke begynder at savne nogle faglige udfordringer efter lidt tid. Hvis jeg gør, så kan jeg jo altid læse de psykologibøger, jeg mangler at få læst.

Mens jeg holder barsel skal Lene arbejde på at lave sin hovedopgave så hun kan blive færdiguddannet som cand.jur., men mere om det en anden gang.

I min barsel har jeg stadig et par småting fra arbejde som jeg holder fast i (1-2 timers arbejder hver måned), jeg skal selvfølgelig læse psykologi og så fortsætter jeg med at være aktiv i JCI. Derudover har jeg ingen konkrete planer, så jeg regner med at få al min tid sammen med Signe.

Når Lene er færdig med sin hovedopgave håber vi på at kunne køre nogle ture sammen. Vi skal være turister i Midtjylland.

Jeg glæder mig til det næste kvartal, og jeg glæder mig til at jeg skal starte på arbejde igen.

/Dann