Signe har fået ny autostol

For et par måneder siden måtte vi indse, at Signe snart voksede sig ud af sin autostol. Samtidig hermed syntes Signe, at det var ved at være lidt kedeligt at køre bil. I en autostol der vendte mod bagsædet, kunne hun jo ikke se noget (udover det legetøj der hang der).

Vi var derfor på jagt efter en ny autostol til Signe og efter at have kigget på lidt forskelligt, endte det med en Römer Safefix Plus autostol. Det var den sikreste, som vi bedst kunne lide. Derfor blev den købt og i forrige weekend blev den monteret.

Siden dengang har Signe kunne se ud af forruden, når hun kører bil. Hun kan selvfølgelig også se chaufføren, og chaufføren (og en eventuelt passager) kan se Signe. Vi håber, at hun er glad for det – selvom vi ikke helt har regnet ud, hvordan hun får noget legetøj til at være i den nu fremadrettede autostol.

For forældrene er det skønt at kunne kigge på hende – specielt når hun er lidt ked af det. Det er meget bedre at kunne se, hvad der er i vejen fremfor ikke at kunne se hende. Eneste ulempe ved den nye autostol er, at det nu er meget tydeligt, at hun er ved at være en stor pige… hun bliver godt nok hurtigt stor.

Nedenfor et et billede fra første gang vi prøvede autostolen i en butik og et par billeder af den gamle og den nye autostol fra monteringen i  forrige weekend.

/Lene & Dann

One thought on “Signe har fået ny autostol

Der er lukket for kommentarer.