Signe 11 måneder

Ja tiden går stærkt. Signe blev 11 måneder i lørdags. Hun fejrede dagen ved at kravle op af trappen flere gange. Hun kravlede også op ad trappen hos farmor og farfar. Hun er da bare så sød. Hun kravler også derudaf og rejser sig op af alt, hvad hun kan komme i nærheden af. Hun tør endnu ikke stå selv uden at holde ved, men det kommer jo nok før vi får set os omkring.

Signe fik tand nr. 3 den 6. oktober. I overmunden. Siden er der kommet en mere til og nu har hun 4 tænder. Jeg tror der er flere på vej.

Hun er en dejlig glad pige, som elsker opmærksomhed. Hun kan efterhånden så meget selv, og vil gerne. Nysgerrigheden fejler heller ikke noget. Alt skal undersøget incl. ledninger og potteplanter, som er totalt no-go. Når man så tager noget fra hende, som hun ikke må røre ved, så stikker hun i et hyl og giver sig til at græde med tårer. Det er så svært at stå fast så, men vi prøver helt sikkert. Hun skal jo lære, at det ikke nytter noget at græde over det.

I dagplejen trives hun rigtig godt. Hun sover ikke altid så meget som hun burde, men hun er rigtig glad for at være der. Hun er også begyndt at være en rigtig bølle, der tager legetøjet fra de andre børn (alle drenge, som er ældre end hende…). I går stod hun og spiste riskiks og æblebåde, da jeg hentede hende. Hun hyggede sig bare så meget.

Som forældre nyder vi at være der til at se hendes udvikling. Hun er altså dejlig. Jeg kunne skrive en masse andre positive ord om hende, men det ville vist være for kvalmende at læse, så jeg slutter her. Vores datter er dejlig.

/Lene