Besøg hos Sculpture by the Sea i Århus 2011

14. juli 2011 | Skrevet af Dann

Søndag den 26. juni 2011 havde vi besluttet at tage en tur ud til Sculpture by the Sea i Århus. Det endte med at blive en tur sammen med Signe, Lene, Signes farmor og farfar samt min storebror og hans kæreste. Vi have glædet os rigtig meget til at komme derud. Sidste gang vi var afsted var i 2009 på den sidste hverdag i Danns barsel.

Vores forventninger til en god oplevelse holdt stik. Ikke kun fik vi set en masse flotte kunstværker på vores tur rundt på stranden og i skoven, men vi fik også tid til at hygge os sammen som en familie. Signe var meget betaget af alle de fine ting vi så,men det største hit var uden tvivl “regn-huset”. Det var et hus der var bygget, så det regnede indenfor. Signe talte meget om det på såvel dagen som de efterfølgende dage. Det var meget skørt 😉

Vi endte med at bruge en del timer derude, så Signe nåede at få lidt mad henne ved de store solbriller (som også var et hit). Vi syntes det var en rigtig god oplevelse, og glæder os allerede nu til, at vi skal derud næste gang byen får besøg af kunstværkerne på stranden og i skoven.

/Dann

P.S. De billeder vi tog på dagen kan ses nedenunder.

En kommentar til “Besøg hos Sculpture by the Sea i Århus 2011”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Set og sket i 2011 siger:

    […] vi ikke lige havde forventet fra vores 2½ årige. Dagen efter dette besøg var vi på en familietur til Sculpture by the Sea. Det var en rigtig spændende og hyggelig tur, som Signe stadig kan tale med om, når hun ser […]