Besøg hos Sculpture by the Sea

I fredags (26. juni 2009) var det den sidste hverdag i Danns barsel. Det var jo lidt specielt, så vi besluttede at Lene holdt en fridag fra skolen og at vi så skulle lave noget sammen, når Signe skulle hentes i dagplejen.

Omkring 14:00 fik vi en SMS fra dagplejen om, at Signe nu var klar til at blive hentet, hvorfor vi straks kørte derop og fik aftalt, hvordan Lene skal fortsætte indkøringen i næste uge. Signe var i godt humør, så vi kørte direkte fra dagplejen ud til Varna, hvor vi parkerede. Her var Signe lidt sulten og da det var en meget varm dag fik hun noget modermælkserstatning i en flaske.

Mens Signe spiste samlede Dann barnevognen og vi var hurtigt klar til afgang. De næste tre timer gik med at kigge på en masse forskelligt kunst, som var placeret forskellige steder på stranden og i skoven. Konceptet bag udstillingen hedder Sculpture by the Sea og er australsk inspiret. Selve eksekveringen er dog lokal, så der var en masse lokale kunstnere, der havde værker med.

Området med kunst strakte sig fra Tangkroen til Bellehage. Vi brugte tre timer på at gå rundt i området og se på en masse forskelligt kunst. Der var også tid til at vi holdt et pit-stop i madteltet ved tangkroen for at få lidt at spise.

Det var hyggeligt at skubbe barnevognen på Tangkroen hen over græsset. Da vi nåede ned til stranden, var det ikke helt så let. Der var nemlige ikke andet end sand, og det er ret hårdt at skubbe en barnevogn gennem en strand. Det ændrede dog ikke på, at det var utrolig hyggeligt at gå turen. Da vi kom ind i skoven var der heldigvis igen stier som vi kunne gå på, og så kunne Dann slappe lidt mere af.

Det var en rigtig spændende tur og mange af kunstværkerne var rigtig spændende… og nogen var knap så spændende. Det kan helt bestemt anbefales at tage ud forbi, hvis man har muligheden for det.

Signe sov en halv times tid, mens vi var der, men ellers var hun dybt optaget af at kigge sig omkring. Specielt da vi kom ind i skoven var hun (som altid) helt fascineret af træerne, buskene og ikke mindst deres blade.

Undervejs på turen kom vi forbi Varna, hvor vi holdt vores bryllupsfest og vi kom også forbi det sted, hvor vi fik taget bryllupsbilleder. Det var ret hyggeligt at se det igen – det er efterhånden lang tid siden vi har været der sidst.

Vi tog en del billeder undervejs, som kan ses nedenfor. Desværre var der så mange mennesker, at vi ikke kunne få taget et billede af et kunstværk uden der var mennesker på. Men det er nu også noget af charmen ved sådan noget “frilufts kunst”.

Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig eftermiddag alle tre.

/Lene & Dann 

2 thoughts on “Besøg hos Sculpture by the Sea

Der er lukket for kommentarer.