32 år

I fredags var dagen, hvor jeg blev 32 år gammel. Jeg tyvstartede med fødselsdagsgaverne aftenen før, da Signe gerne ville give mig de tegninger, hun lige havde lavet sammen med hendes far. Det var dejligt og sødt og jeg blev så glad for dem og for at se Signes glæde ved at give mig dem.

På dagen fik jeg tegningerne igen og samtidig flagede Signe og Dann for mig og Signe var så stolt, mens hun lå og svingede med flag og sagde hurra for mor. Jeg fik også et billede af sæson 6 i serien Numbers. Jeg fik kun billedet, da sæsonen ikke er udkommet endnu. Af Dann fik jeg et gavekort til en spa-behandling. Jeg skal have en hot-stone massage. Jeg glæder mig.

Signe, Dann og jeg havde en god morgen. Dann havde bagt verdens bedste brød til mig. Det smagte dejligt. Signe blev afleveret i gæstehuset og Dann tog på arbejde, mens jeg blev hjemme og hyggede mig. Jeg lavede absolut ingenting, men hyggede mig. Min mor kom forbi og hyggede lidt om mig og ellers så jeg bare fjernsyn og hyggede mig med kaffe og vand.

Dann kom tidligt hjem og vi hentede Signe sammen. Hun blev så glad for at se os begge to hente hende. Vi tog hjem og hyggede os lidt på vejen, mens Dann lavede mad til mig. Jeg havde bestilt bøffer, bearnaisesovs, kartofler og tzakiki. Det smagte virkelig godt. Efter at jeg havde puttet Signe, hyggede Dann og jeg mig med lidt is og så black swan. Jeg synes det var en ok film, mens Dann faldt i søvn.

Alt i alt havde jeg en rigtig god dag sammen med min familie.

/Lene