En lørdag i Legeland

I lørdags skulle vi på en rigtig hyggelig tur med flere medlemmer af BioBanden og ikke mindst de tilhørende børn. Planen var egentelig at tage i Tivoli Friheden, men som resten af Danmark måtte vi også konstatere, at udendørs aktiviteter i regnvejr ikke er et hit – i hvert tilfælde ikke hos de voksne. Efterhånden som lørdag nærmede sig og DMI ikke ombestemte sig, ja så blev planen lavet om, og vi tog i Legeland.

Det var Signes første besøg i legelandet. Hun har prøvet noget lignende i Lalandia, Skallerup Klit og Djurs Sommerland, men det var første gang vi var i et på en helt normal lørdag. Lige fra vi gik ind af døren var der ingen tvivl om, at det var et hit. Signe havde slet ikke tid til at vente på de andre, inden vi skulle ind i legelandet. Lige så snart vi var kommet indenfor løb hun afsted hen til en ting, hun skulle prøve. Heldigvis for mig, så blev det med far i hånden det første stykke tid.

Signe og jeg var på udforskning i hoppeborge, rutsjebaner, kravleområder, “lege-kugler” og meget meget mere. Det var skønt at se, hvordan hun er ret modig og kaster sig ud i ting, der får den gamle far til at blive meget bekymret.

Der var to andre fantastiske børn med os i Legelandet. De var lidt ældre (4 år gamle) end Signe. Signe syntes de var nogle rigtig seje piger og løb efter dem og imiterede meget af det, de lavede.

Midt på dage var det tid til, at Signe skulle sove til middag. Det endte med at blive i en barnevogn midt i Legelandet. På trods af et relativt højt støjniveau, så lykkedes det Signe at få sovet næsten en time, inden hun altså bare måtte lege lidt mere.

Alt i alt tror jeg Signe havde en rigtig god dag i Legeland, og det havde jeg også. Ikke kun var jeg sammen med nogle rigtig gode venner hele dagen, men der var også mulighed for at spille computerspil fra da jeg var barn. En ret sjov oplevelse.

Efter legelandet tog vi hjem til nogle venner og spiste aftensmad der. Signe legede igen lystigt med de andre børn og var slet ikke klar til at komme hjem, da klokken var omkring 20 (normal sengetid er 19). Hele vejen hjem talte Signe om legelandet og faldt derfor ikke i søvn.

Da vi var kommet hjem gik der dog ikke længe, inden hun sov godt og trygt i sin seng.

Hele familien Bleeker Pedersen havde en rigtig hyggelig dag.

/Dann

P.S. Her er et par billeder fra dagen.

2 thoughts on “En lørdag i Legeland

  1. Vi andre hyggede os også rigtig fint!
    Men vi må altså derud igen – fik slet ikke spillet noget. Jeg formoder der var PacMan? Og flippere?

Der er lukket for kommentarer.