Turen går til Fouvent Le Haut i Frankrig

Her følger en del af en dagbog fra vores netop overståede tur sydpå fra søndag den 7. august til og med lørdag den 13. august. Billederne fra turen kommer i et senere indlæg.

Søndag lidt i 7 om aftenen kom Dann hjem fra Åbenrå og tømte bilen for ting. Han kørte i Astraen, så jeg kunne pakke Micraen. Den var pakket, da han kom hjem. Han tog nogle få ting over i bilen og så kørte vi af sted mod Frankrig.

Vi kørte lidt over 7. Signe blev udstyret med en dyne, en sut og sin Plys bamse. Hun havde dog ikke ro til at sove. Men snakkede og glædede sig til at se farmor og farfar. Hun kunne ikke helt forstå konceptet med, at vi skulle køre derned og først var dernede dagen efter. Hun blev ved med at sige, at vi skulle være der “i dag”. Omkring kl. 23 faldt hun endelig i søvn, da vi var godt nede i Tyskland.

Dann startede med at køre og kvart i 12 overtog jeg og kørte igennem bl.a. Kassel Bakker. Sidste år havde jeg også kørt der og det havde været en virkelig ubehagelig tur, da det var mørkt og tåget. I år var vejret dog helt fint og turen igennem gik uden problemer. Jeg kørte i ca. 3 timer og så tog Dann over igen. Han kørte, mens Signe og jeg sov. Efter lidt tid var Dann også blevet rigtig træt, så han holdt ind på en rasteplads og sov lidt, inden han kørte videre.

Kort efter vi kørte ind i Frankrig overtog jeg igen og kørte resten af vejen. Vi var fremme i Fouvent lidt i 9. Rigtig trætte alle tre, men glade for at være fremme. Det tog altså ca. 14 timer at køre.

/Lene