Bryllupsdag

I går havde Dann og jeg fire års bryllupsdag. Det er dejligt at have været gift i fire år, men tiden er godt nok gået hurtigt. Jeg synes lige, at vi er blevet gift og havde en fantastisk dag den 07.07-07.

Men der er altså gået fire år. Vi har fået en dejlig datter, købt hus, købt en ekstra bil og jeg er blevet færdig med min uddannelse og har også kortvarigt haft arbejde. Dann har skiftet afdeling og arbejdssted flere gange. Der er altså sket rigtig meget. Og Dann og jeg har det stadig godt sammen.

Vi har ikke så meget id sammen nu, som da vi lige var blevet gift. Dann arbejder en del og Signe tager rigtig meget tid. Ikke at det er dårligt, men hun skal bare have opmærksomhed hele tiden. Selv når hun sover holder vi øje med hende. Men vi nyder vores dejlige pige. Hun har en helt fantastisk alder, hvor hun er begyndt at udtrykke sin mening og snakker rigtig godt. Samtidig er hun nysgerrig og ligefrem, som et barn nu er.

Vi har ikke så meget tid alene sammen. Derfor nyder vi det også ekstra meget, når vi så endelig har tid alene. I går, i anledning af vores bryllupsdag, tog jeg derfor over til Dann i København. Jeg tog toget og var i København kl. lidt over 3. Dann hentede mig på Hovedbanegården og vi kørte ud til hans hotel og lagde min taske på værelset, inden vi tog S-toget indtil midtbyen. Vi stod af på Nørreport og gik en tur gennem midtbyen, ned til Nyhavn og ud til det kongelige skuespillerhus, før vi vendte om og gik forbi Christiansborg og byretten. Vejret var dejligt og der var mange mennesker. Det mindede lidt om Rom, så vi nød det.

Aftensmaden blev indtaget på Hereford Beefstouw, hvor vi fik nogle rigtig dejlige bøffer. Efter middagen gik vi tilbage til hotellet. Det tog nok en time, men vi hyggede os. På hotellet fik jeg et bad i badekarret og Dann så fjernsyn imens. Bagefter nød vi bare at have tid til at være sammen, uden afbrydelser.

Fredag morgen vågnede vi og gik ned og spiste morgenmad. Det var en dejlig buffet med alt hvad hjertet begærer. Jeg kunne lige nå et karbad inden vi tjekkede ud godt middag og derefter tog vi turen mod et italiensk supermarked inden vi kørte mod Århus. Der var meget trafik pga. ferie, men vi havde ikke de store problemer.

Vi har haft en rigtig god aften, nat og morgen og har hygget os sammen. Vi glæder os dog begge til at hente vores dejlige datter ude hos mormor og hygge lidt med hende.

Vi glæder os også til de næste mange år sammen.

/Lene