Så er de sidste bryllupsbilleder hentet

1. august 2007 | Skrevet af Dann

Jeg har her til aften været inde forbi vores fotografer for at hente de sidste billeder der var med i den “fotografpakke” vi købte. Jeg kom derfra med en hel pose fuld af billeder (500 stk. i print), 3 DVD’er (1 med et slideshow til DVD afspilleren) og 2 med digitalbilleder samt en masse takkekort (på papir). Mange billeder, men nu fulgte fotograferne jo ogsåå med hele dagen fra vi fik tøjet på til vi dansede brudevals.

Jeg har ikke fået kigget på billederne endnu, men hvis nogen af dem bare er halvt så gode som vores bryllupsbilleder, ja så bliver vi meget tilfredse (det er vi faktisk i forvejen; Vi kan varmt anbefale Asmussen Foto).

Jeg tror vi skal hygge os med billeder i aften.

Takkekortene skal vi have udfyldt her i weekenden så vi kan få dem sendt afsted i starten af næste uge. Det nærmer sig jo en måned siden brylluppet (forstå det hvem der kan).

Alle de billeder

Vi har fået fantastisk mange gode billeder fra vores bryllup som vi vil bruge i årene fremover til at mindes vores store dag. Alt i alt bliver det til ca. 1.500 billeder fra fotografen og ca. 650 billeder fra Henrik Thierry. Billederne fra Henrik fik vi (med lidt hjælp fra Jan G. Nielsen) allerede inden vi tog på bryllupsrejse. Det betød at vi kunne nyde dem allerede på bryllupsrejsen.

Vi håber på at få lagt de bedste billeder fra selve dagen på Flickr i løbet af den kommende måned.

3 kommentarer til “Så er de sidste bryllupsbilleder hentet”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Takkekortene er sendt siger:

    […] lave et takkekort ud af et bryllupsbillede, som vi valgte. Det valgte vi at sige ja tak til. Selve takkekortene hentede vi allerede i vores ferie. Siden da er jagten gået efter […]

  2. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Hjemmesiden har 1 års fødselsdag siger:

    […] op, og inden længe var vi klar. Den 1. august 2007 blev det første indlæg om, at vi havde hentet vores bryllupsbilleder fra fotografen lagt på bloggen og vi begyndte at uploade billederne til Flickr. Integrationen til Flickr kom […]

  3. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Nyt fjernsyn siger:

    […] Hvad endte det det så med? Jo, vi købte et 40PFL8664H/12 fjernsyn fra Philips. Under 4 cm dybt, 40″ stort, ambilight i siderne, rigtig god kontrast, hurtig opdatering og DVB-T og C tuner med MPEG4… og meget meget andet. Internet delen af fjernsynet har vi prøvet med et kabel  nogen gange, og det virker rigtig godt, men ikke godt nok til at vi vil til at trække et kabel. Omvendt er det helt fantastisk at tage et SD-kort ud af et kamera og sætte det direkte i fjernsynet – det ser helt fantastisk ud.. og for første gang kan vi se, at vores kamera har en dårlig opløsning sammenlignet med eksempelvis de bryllupsbilleder vores fotografer tog. […]