Billeder fra vores bryllupsrejse

Så er vi langt om længe blevet færdige med at få lagt billederne fra vores bryllupsrejse på nettet. Billederne er lagt på vores egen lille afdeling af Flickr.

Alt i alt er der over 1.600 billeder fra bryllupsrejsen på Flickr fra vores bryllupsrejse. Vi (det vil nok sige mest mig) har faktisk taget over 2.200 billeder fra bryllupsrejsen, men vi blev enig om at ikke alle billeder skulle uploades (vi har slettet billeder der ikke er i fokus, billeder der er helt ens og den slags).

For samtlige billeder har vi sat en overskrift på så man kan se hvad det er. På nogen af dem har vi tilføjet en uddybende beskrivelse af hvad man ser. Derudover er de alle blevet indsat på et kort så det er muligt at se hvor billedet er taget. Tidspunktet for hvornår billedet er taget (lokal tid) er også med. Da der er mange billeder har vi også sat såkaldte “tags” (minder lidt om et index i en bog) på billederne så det eksempelvis er nemt at finde alle billeder hvor Lene er på.

1.600 billeder er jo ret meget, så vi har sammensat et resumé der kun har lidt over 200 billeder.

Håber I kan få et indtryk af hvor god en ferie vi har haft.

2 thoughts on “Billeder fra vores bryllupsrejse

Der er lukket for kommentarer.