Takkekortene er sendt

Langt om længe har vi i går (lørdag den 25. august) fået sendt takkekortene fra vores bryllup. Det er 1½ måned efter dagen så vi nåede det inden for de obligatoriske 2 måneder.

Takkekortene er ikke i samme tema som de øvrige “papir ting” (indbydelser, menu, bordkort, osv).  Vi valgte dette, idet fotograferne kunne tilbyde at lave et takkekort ud af et bryllupsbillede, som vi valgte. Det valgte vi at sige ja tak til. Selve takkekortene hentede vi allerede i vores ferie. Siden da er jagten gået efter konvolutter.

Da vi endelig fandt nogen vi kunne li’ i Magasin (de er sorte med sølvskrift på) var det tid til at lave en liste over alle dem, der skulle have et kort. Gæsterne til brylluppet skulle naturligvis have et kort. Alle dem der havde givet os gaver eller sendt et telegram skulle naturligvis også. Vi besluttede også at sende til dem, der var i kirken. Det viste sig hurtigt, at vi ikke havde alle de adresser, vi skulle bruge. Faktisk mangler vi stadig et par stykker (så føler du dig overset, så er det sikkert fordi vi mangler en adresse… skriv gerne til os). En stor tak til Hanne for at lave en liste over alle vores gaver og hvem de kom fra – den var (og er) guld værd!

Med en liste over hvem der skulle have kort var det bare om at komme i gang. I første omgang blev der skrevet afsender og modtager på alle konvolutterne. Herefter har vi skrevet selve kortene. Vi har forsøgt at lave hver enkelt kort individuelt, selvom det naturligvis afspejler, at det er et takkekort (så det ser ud til at være et “standardkort”). Al tekst er naturligvis skrevet af Lene, da Danns skrift er knap så læselig (hvis han selv skal sige det).

Takkekortet blev lavet med det billede hvor vi står foran Varna Palæet om aftnen. Billedet kan ses her. Bagpå dette billede har vi skrevet den personlige hilsen. Foruden dette billede valgte vi at vedlægge det individuelle gæstebillede, der blev taget af alle deltagerne til festen. På den måde er der et individuelt minde til hver enkelt.

Vi er utrolig glade for at få sendt takkekortene af sted, da vi meget gerne vil sige tak. Vi havde en hel faktastisk dag sammen med venner og familie. Derudover er der utrolig mange, der enten kom i kirken eller på anden måde viste deres interesse for os og vores velbefindende. Det er vi ubeskrivelig glade for. Vi har fået utroligt mange og flotte gaver fra rigtig mange mennesker. Vi har modtaget sange og taler. Alt sammen har været med til at gøre vores bryllupsdag til den bedste dag i vores liv. Takkekortene er et forsøg fra vores side på at vise hvor taknemmelige vi er. Det er nok ikke muligt at beskrive hvad vi præcist føler – men det mindste vi kan gøre er da at sige tak. Det er hermed gjort!

Vi har lavet en lille billedsamling af vores takkekort. For at skjule adresserne på modtagerne har vi valgt ikke at vise forsiden af takkekortene.

2 thoughts on “Takkekortene er sendt

  1. Tak!

    Vi valgte præcist dette billede da det dels er et klassisk bryllupsbillede hvor vi er på, men samtidig er der også et billede af det sted hvor de fleste ting foregik. Det symbolisere for os at vi havde en god dag det sted, som vi håber at gæsterne også kan mindes med glæde.

    Håbet er at der er lidt mere “minde” over det for gæsterne når der også er et billede af stedet vi var.

Der er lukket for kommentarer.