Vi har fået ny computer

Efter jeg i snart et år har plaget Lene om en ny computer, så kom dagen endelig for ca. en måned siden, hvor jeg fik lov. Købet var stærkt inspireret af at vi var løbet tør for harddisk plads på den gamle computer og ikke mindst, at hver gang man klikkede på noget, så var der lige et minimum af 30 sekunders obligatorisk ventetid. Bevares det er da smart at man kan hente et glas cola i pauserne, men i længden bliver man træt af det.

Da vi manglede både plads og computerkraft til de mange billeder, vi har fra vores bryllup (og generelt selv er begyndt at tage), blev vi hurtigt enige om, at vi skulle have en ny computer. Vi startede med at kigge i samtlige butikker i Århus for at få en fornemmelse for, hvad sådan noget koster. Derefter var det de forskellige internetbutikker, der blev “ramt”. Vi havde lidt svært ved at bestemme os. Men for 14 dage siden i dag (søndag den 26. august) var vi i Bilka med Christina og Thomas. Her stod vi i kø en times tid for at få lov til at betale for det, vi havde købt. På vej i køen stod vi ud for nogle computere, der var på tilbud og her var det vi så den, vi endte med at købe.

Den blev ikke købt den dag. Først blev der taget billeder af specifikationene. De blev så sammenlignet med alt vi kunne i andre butikker og på nettet. Da vi var enige om, at det var et godt køb og at vi skulle bruge pengene, ja så gik det stærkt. Fredag formiddag ringede Lene og spurgte om de havde flere computere. Det havde de, så vi kørte derud, da jeg fik fri fra arbejde. De var løbet tør ;-( Men efter lidt brok fra mig (der hang et skilt med at de havde flere så….) kunne de på magisk vis skaffe en til ugen efter. Skærmen kunne vi dog få med det samme.

Skærmen blev sat til den gamle computer og det gjorde hurtigt en rigtig stor forskel at få en flot skærm at arbejde på. Det store arbejde med sortering af billederne fra vores bryllup flyttede hurtigt fra de bærbare og ind på den gamle computer, der godt nok havde svært ved at følge med (men det så godt ud).

I fredags efter arbejde kørte jeg så i Bilka efter at have smidt Lene af hos Jan & Lone. Her blev den nye computer hentet og så er weekenden (blandt andet) gået med at installere den nye computer. Arbejdet er ikke helt færdigt, da jeg stadig mangler at få helt styr på flytningen af de sidste dokumenter. Vi regner med at være færdige om et par dage.

Eneste udestående er vores printer. Den har kun en gammeldags parallel port. Jeg er for nærig til at købe en ny printer når den gamle virker uden problemer. Så jeg er på markedet efter en usb -> parallel konverter.

Vi glæder os begge til at bruge den nye computer med den nye skærm. Til de interesserede har vi lavet en lille billedsamling af “dyret”.

One thought on “Vi har fået ny computer

Der er lukket for kommentarer.