Frostpizza er en hurtig og nem løsning på aftensmad I en travl hverdag. Men hvorfor købe den når man selv kan styre kvaliteten og ingredienserne? Her kommer vores udgave af frostpizza.
Det er super nemt, og noget vi laver hver gang vi laver pizza.
/Dann
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Følg opskriften på at lave en pizza indtil dejen er formet til en pizzabund
- Bag nu pizzabunden I en ovn på en bagesten ved høj (250 c) varme I 2 minutter. Dette skridt er vigtigt for at bunden ikke bliver for blød af saucen og for at den kan holde sin form I fryseren
- Ta bunden ud af ovnen og lad den køle ned på en bagerist
- Kom nu sauce og alle andre toppings på. Det er vigtigt at saucen ikke vildt flydende (kog den eventuelt lidt ind)
- Klip bagepair ud så det passer til bunden af pizzaen
- (her kan pizzaen eventuelt forbages i 3 minutter, hvis det ønskes, så ser den mere ud som de færdigkøbte frost pizzaer)
- Kom pizzaen I fryseren på bagepapiret (den skal ikke pakkes ind I madfilm endnu)
- Efter ca. 4 timer er pizzaen så frossen at den kan tages ud og pakkes ind film (så den ikke får frostbid)
- Pizzaen kan holde sig I 2-4 måneder, men det har vi aldrig prøvet. De bliver spist før
- Varmes op I ca. 10 minutter ved høj varme I en forvarmet ovn
- Pizzaen er nu klar til servering
- Velbekomme!