Farvet pasta er altid spændende på en tallerken. Her er den farvet med gulerod. Det smager ikke meget af gulerod, men det smager godt og ser godt ud.
Det kræver en kraftfuld blender at få det hele ensfarvet, hvis det er det, der ønskes.
/Dann
Ingredienser
- 230 gram skrællet gulerod
- 2 æg
- 300 gram hvedemel
- 1 spsk olie
- Stegekombo
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne
- Skær dem i mindre stykker
- Varm en pande op til middelhøj (6/9) varme
- Kom lidt stegekombo på panden
- Steg gulerødderne i ca. 5 minutter til de begynder at blive lidt bløde og skifte lidt farve
- Kom gulerødderne op i en beholder til en blender (brug en lille beholder)
- Kom olien og æggene op i samme beholder
- Blend nu det hele til en lind blanding
- Kom melet op i en skål (eller form det til en bunke på et bord)
- Ælt nu den blendede gulerod ind i melet i 3-5 minutter
- Pak dejen ind i noget husfilm og sæt den på køl i en times tid eller mere
- Kør pastaen til den ønskede størrelse og form på en pastamaskine
- Kog pastaen i saltet vand i ca. 3 minutter
- Pastaen er nu klar til at blive serveret
- Velbekomme!