Tomatpulver

Warning: Undefined variable $output in /customers/5/9/7/bleeker-pedersen.dk/httpd.www/blog/wp-content/plugins/codeautoescape.php on line 28 Warning: Undefined variable $output in /customers/5/9/7/bleeker-pedersen.dk/httpd.www/blog/wp-content/plugins/codeautoescape.php on line 81 Tomatpulver

Tomatpulver kan bruges som drys på eksempelvis popcorn, i en ret til at give smag eller som drys. Blandes det op med vand, smager det som tomatpasta.

Det er nemt at lave, men tager langt tid, og så kræver det en del tomater, så det er ikke helt billigt. Men efter en tur på markedet, kan det være en god ide.

/Dann

Ingredienser

  • Tomater

Udstyr

  • Dehydrator
  • Blender

Fremgangsmåde

  1. Vask tomaterne
  2. Skær tomaterne i skiver
  3. Kom skiverne i en dehydrator
  4. Dehydrer tomaterne i minimum 48 timer
  5. Kom de nu helt tørre tomater over i en blender
  6. Blend til de er helt pulveriseret
  7. Gem i en lufttæt beholder
  8. Tomatpulveret er nu klart til at blive brugt!