Billeder fra vores tur til Rom

30. august 2011 | Skrevet af Dann

Nu er det ganske vist: Vi er blevet færdige med at behandle billederne fra vores tur til rom i maj måned 2011. Faktisk er det ikke helt rigtigt, da vi stadig mangler at placerer omkring 100 på et kort. Vi har dog alligevel valgt, at vi gerne vil dele billederne allerede nu, da der nok kommer til at gå et par måneder, inden vi får den placeret på et kort… og det ændrer jo ikke på, hvilke billeder der er med i

Da vi tidligere har være en tur i Rom, så er der ikke helt så mange billeder denne gang. Dog er der naturligvis billeder fra hovedparten af de ting vi så, og som vi gerne vil huske, når vi kigger i vores billedalbum.

Både denne og sidste gang vi var i Rom løb vi tør for batteri de fleste dage. Og hver gang det skete, var det ved Trevi-fontænen. Det synes vi var lidt sjovt. Faktisk er det også begge gange endt med, at vi efterfølgende har købt et ekstra bateri til vores kamera.

/Dann

En kommentar til “Billeder fra vores tur til Rom”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Set og sket i 2011 siger:

    […] forberedelse til turen købte vi et nyt kamera, for at vi kunne tage nogle gode billeder fra turen. Det køb har vi sidenhen været rigtig glade for, selvom GPS delen af kameraet ikke virker […]