“Plys Bleeker Pedersen”

På vej hjem fra Frederikshavn talte Signe lidt om, hvad vi hedder. Eller rettere hvad vores fulde navn er. Signe var helt med på, at vi hedder “Bleeker Pedersen” til efternavn. Og selvom hun godt ved at jeg hedder Dann, så synes jeg faktisk det er meget mere fedt, når hun siger “Far Bleeker Pedersen”, end når hun siger mit fornavn.

Det kom dog alligevel som en overraskelse, da hun begyndte at snakke om “Plys” (en Peter Plys bamse, der har fulgt hende siden hendes første nat). Hun mente nemlig ganske sikkert at han hedder “Plys Bleeker Pedersen”. Det bragte et smil frem på læben i bilen. Både fordi det er lidt sjovt, men også fordi det er ret flot, at hun kan lave den sammensætning og så ikke mindst fordi det siger noget om, hvor stor en del af hendes liv og hendes opfattelse af vores familie, som hendes bamse er en del af. Fantastisk!

Den slags guldkorn er fantastiske at få. Desværre får vi ikke skrevet særligt mange af dem ned, men denne gang synes jeg, den var så sød at det fortjente et lille indlæg på bloggen.

/Dann