Turen går til Hørning

I dag vågnede Signe 8.20. Vi var dejligt overraskede over, at hun sov så længe. Vi pakkede vores ting og gik så ned og spiste morgenmad. Eller det vil sige, at Signe og jeg gjorde, mens Dann var så sød at tage tingene ud i bilen. Han kom dog ned senere. Signe ville gerne have ketchup til morgenmad, så det fik hun. Mens hun sad og spiste, sagde Signe, at hun gerne ville have pomfritter til morgenmad. Det måtte vi dog afvise 🙂

Efter morgenmaden, hentede vi vores sidste ting og tjekkede ud. Vi fik opbevaret vores taske, og fik et kort til elevatoren, så vi kunne komme i badeland. Det havde Signe snakket om hele morgenen, så hun blev rigtig glad, da hun endelig kom derind.

Signe rendte rundt over det hele og hyggede sig rigtig meget. Noget af det, hun synes bedst om, var det udendørs spabad. Det synes vi også var ret godt. Lidt i 12 spiste vi en gang pomfritter, inden vi badede videre. 13.30 var det tid til at sige farvel og gå ud i brusebad. Signe gik med mig i bad og vi hyggede os rigtig meget. Derefter tog Dann hende med ind i herrernes omklædningsrum, hvor hendes tøj og håndklæde var. Vi var ude af hotellet kl. 14, hvilket lige passede med, at parkeringssedlen på bilen udløb og vi skulle til at betale.

På vejen hjem kørte vi lige forbi Imerco for at købe et Rosendahl-opbevaringsglads, som vi så i butikken i går. Vi var hjemme i Hørning omkring kl. 16. Turen hjem gik uden problemer. Vi havde en fantastisk tur. Scandic i Frederikshavn er et fantastisk sted for børn og barnlige sjæle. Vi glæder os til vi forhåbentlig skal derop igen.

/Lene

2 thoughts on “Turen går til Hørning

Der er lukket for kommentarer.