Tapperhedens mærke

Signe er begyndt at se nogle tegnefilm på DVD, som hun har fået af vores dagplejemor (og som vi senere har udvidet lidt). Hun er helt vildt glad for de her film, og hun bliver helt tydeligt inspireret af dem. Derfra har hun eksempelvis lært ordet “farmand”, og hun er begyndt at “danse ligesom prinsesserne” og mange mange andre ting.

På vores nylige tur til Frederikshavn, hvor vi var i et vandland, sagde Signe at jeg “gerne måtte” prøve den store rutsjebane. Oversat fra Signes sprog, så betyder det at hun gerne ville have at jeg prøvede den. Da jeg selv synes, det kunne være lidt sjovt, så gjorde jeg det. Da jeg kom tilbage fortalte Signe mig, at jeg nu havde fået “tapperhedens mærke”.

“Tapperhedens mærke” er en form for tatovering, der kommer på nogle havfruer efter de har svømmet ned på bunden af et meget farligt sted. Signe mente altså, at jeg var enormt modig, når jeg sådan turde prøve den store rutsjebane. For mit vedkommende var jeg bare enormt stolt over, at hun syntes det om mig.

Jeg har nu fået “Tapperhedens mærke”, og det er jeg stolt af.

/Dann