En dag i Frederikshavn

I dag vågnede vi klokken 8. Signe sov heldigvis lidt længe, da hun faldt sent i søvn i aftes. Hun undersøgte hele værelset og synes godt om at være her. Dann og jeg besluttede os for at springe badet over, så vi gik direkte ned til morgenmad. Morgenmaden var en stor buffet med alt muligt godt. Signe synes det bedste var pandekager. Hun løb lidt rundt under maden og var så heldig, at personalet tog sig rigtig godt af Signe. En af dem var endda så sød at fylde en stor skål med frugt og bære den ned til vores bord.

Efter at have spist morgenmad, gik vi ud i byen. Strøget er stort og har mange butikker. Vi var inde i alle isenkram-butikker, vi kunne finde og var også i en enkelt boghandel og en legetøjsbutik. Tiden gik hurtigt og vi skulle snart have frokost. Vi valgte en italiensk restaurant. Desværre var maden ikke ret god. Men igen blev vi da mætte.

Efter frokost gik vi tilbage til hotellet, fordi vi gerne ville have, at Signe skulle sove lidt. Den eneste der sov, var dog mig… Signe og Dann tog i badeland, mens jeg lige fandt mig selv, og derefter gik jeg også derned. Signe og Dann var der kl. 14 og først kort før klokken 18 var vi på vej derfra igen. Det var bare rigtig hyggelidt og Signe løb rundt og legede og havde det rigtig sjovt. Hun fik bl.a. rutsjet rigtig meget i en rutsjebane til børn. Vi fik også prøvet nogle boblebade og varme bade. Det var dejligt. Vi sad også og delte en stor portion pomfritter. Det var hyggeligt at sidde i badelandet og kigge på vandet, mens vi spiste.

Vi gik kort tilbage på værelset for at få noget tøj på, og så gik vi ud i byen for at finde noget aftensmad. Vi havde på vores gåtur tidligere på dagen fundet et lille bryghus og restaurant og der gik vi hen og spiste. Vi var heldige, at der var meget få mennesker, så vi kunne vælge et bord lige ved siden af et legehjørne. Signe gik lidt til og fra vores bord, mens hun legede og havde det hyggeligt. Det var godt, for hun var rigtig træt. Dann fik en steak med whiskysovs. Jeg fik en med bearnaisesovs og Signe fik frikadeller. Vi fik alle  kartoffelbåde til. Det smagte faktisk godt, så det var dejligt. Da vi gik derfra, sagde Signe tak for mad. Det blev de meget glade for og kvitterede med en drinksparaply og -giraf.

Nu er klokken lidt efter 20 og Signe er puttet. Hun er træt, men der går nok længe, inden hun falder i søvn, for tænk hvis hun går glip af noget.

Vi glæder os til at skulle i badeland igen i morgen, inden vi kører hjemad.

/Lene