Turen går til Frederikshavn

I dag søndag vågnede Signe klokken 7.  Dann var træt, så han fik lov til at sove videre. Signe og jeg gik nedenunder og hyggede os med at se en prinsessefilm. Klokken 9 vækkede vi Dann. Jeg havde heldigvis pakket dagen før, så der var ikke så meget, vi skulle lave om morgenen. Vi skulle kun vaske op og tømme skraldespande. Det klarede Dann, mens Signe og jeg gik ud på vejen.

Klokken halv 11 var vi klar til at køre mod Frederikshavn. Signe holdt sig vågen længe, selvom hun var træt. Hun faldt dog endelig i søvn før Aalborg og sov resten af vejen. Vi ankom i Frederikshavn ca. 12.15. Vi tjekkede ind på hotellet, Scandic The Reef, og fik lige pakket ud. Værelset er ikke stort, men indeholder det, det skal.

Lidt over 13 gik vi ud i byen for at finde noget at spise. Byen var lukket fordi det var søndag, men der var en del hyggelige restauranter/cafeer i midtbyen. Vi valgte et sted og satte os. Signe fik pølser og pomfritter, Dann fik noget spagetti med chili, kaldet Mexicana og jeg fik en steak med bearnaisesovs. Vi var ikke imponerede over maden. Signe var heldigvis godt tilfreds, men min sovs smagte forfærdelig. Danns spagetti var heller ikke så god. Men vi blev da mætte.

Lidt efter kl. 14 gik vi tilbage til hotellet og gik i badeland. Signe var i starten lidt forsigtig, men det kom hun sig hurtig over og hyggede sig rigtig meget. Hun var flere gange ude at gå ture med en af os og fik også lov til at udforske lidt selv. Vi var der er i mere end 2 timer, så det må siges at være ok. Hun har snakket meget om det siden, og glæder sig til at komme tilbage i morgen.

Vi brugte ca. en time tilbage på værelset, inden vi gik ned i restauranten og spiste aftensmad. Der var buffet og vi blev alle mætte, men maden var ikke særlig lækker. Signe var dog så heldig at få is til dessert med chokoladesovs og lyserød krymmel. Det synes vi alle smagte godt.

19.30 var vi tilbage på værelset, hvor Signe blev lagt i seng. Hun var træt, men er her kl. 21.30 stadig ikke faldet i søvn. Vi håber det snart lykkedes for hende.

/Lene

One thought on “Turen går til Frederikshavn

Der er lukket for kommentarer.