Djurs Sommerland for sidste gang i år

I dag gik turen til Djurs Sommerland for sidste gang i år. Sidste gang fordi åbningstiderne resten af året er meget begrænset og vi kan ikke de dage, der er åbent. Det fortalte vi Signe på forhånd, så hun vidste det godt. Hun fik da også det bedste ud af besøget.

Hun fik i morges at vide, at vi skulle derud. Hun ville gerne af sted og lidt over 9 sad vi alle i bilen og var klar. Vi skulle lige tanke bilen og så kørte vi derudaf. Vi ankom præcist kl. 10 og Signe var meget begejstret og udtalte da vi nåede parkeringspladsen: “Nu er vi her”. Hun hoppede glad hele vejen ind ad den lange indgang.

Vel ankommet besøgte vi først Rio Grande Rafting. Det var dog ikke særlig populært, for Signe synes ikke, at det var sjovt at blive våd. Vi gik derefter hen til Jungle Safari i stedet for. Det var som altid et stort hit. Vi prøvede 3 eller 4 gange, inden vi gik videre. Vi var heldige at nå toget, da vi gik derfra og kørte en lille tur. Vi gik over til piratfisken, men den havde Signe ikke lyst til at prøve, så det respekterede vi selvfølgelig. Vi gik forbi Speedy Gonzales, hvor vi længe stod og kiggede. Signe synes det var sjovt, men ville ikke prøve.

Hun ville derimod gerne i slaraffenland, så der gik vil selvfølgelig ned. Signe og Dann gik ned til alle kuglerne, mens jeg læste en bog. De hyggede sig meget. Der er også et lille rum med kugler til de lidt mindre børn. Dem skulle Signe også lige lege med og så var der også to meget spændende legehuse. Dem lavede hun mad i til os og kaldte dem “mine legehuse”.

På vej videre ville Signe gerne prøve en tur på Pony Ekspressen. Hun endte med at ride turen helt selv. Hun var simpelthen så stolt og det var vi også, omend vi var noget bekymrede for, om hun ville falde af hesten. Det gjorde hun overhovedet ikke. Desværre fandt vi derefter ud af, at hun var for lille til at prøve selv, så vi måtte sige nej, selvom hun meget gerne ville prøve selv igen. Men sejt at hun turde selv.

Det var efterhånden blevet tid til frokost, så vi gik af sted for at finde noget at spise. Vi ville gerne have prøvet Wild West Buffeten, men den var desværre lukket. Det blev vi noget skuffet over og endte med at spise burgere og pomfritter. Det smagte ca. ligesom et McDonalds måltid, så det var ikke noget at råbe hurra for.

Efter maden gik turen igen over til Slaraffenland, hvor Dann og jeg på skift var med nede og lege med Signe. Hun hyggede sig rigtig meget og det samme gjorde vi. Vi var der nok i halvanden time. Især boldene, der blev suget op og kastet ned over området, var et stort hit.

For at få Signe væk derfra, måtte vi love en is. Vi havde allerede snakket om, at vi skulle have en is, men det passede bare ind lige der. Signe ville allerhelst have en champagnebrus, så det fik hun selvfølgelig. Jeg fik en soft-ice og Dann fik en Super Djurs vaffel med 5 kugler, softice, guf og en flødebolle. Signe spiste lidt af sin egen is og hjalp derefter os med vores. Hun endte også med at bytte is med Dann, så hun spiste resten af hans. Det var også et ret stort hit.

Vi gik forbi en legeplads, hvor Signe klatrede og rutschede lidt. Derefter blev Lilleputland besøgt og i det næste stykke tid, kørte Signe i en lille rutschebane. Hun blev bare siddende og hyggede sig og vinkede til mig, når hun kom forbi. Jeg var også med på et par ture, men så gik jeg igen. Bagefter tog vi to ballonture og to ture i flyvere. Det var også sjovt. Der var desværre noget ventetid, da der kun var en ansat, der betjente 3 forlystelser. Det var selvfølgelig ikke hendes skyld, men stadig lidt trælst. Det blev også til en lille tur i nogle små både, men dem syntes Signe dog var ret kedelige, for de kørte langsomt. Hun sluttede af med en tur i rutchebanen.

Hun kom lige forbi en legeplads og skulle lige gynge, rutche og køre på en hestekatussel. Hun sagde dog pænt farvel, da det var tid til at gå og vinkede til Djurs Sommerland. Vi lovede, at besøge det igen næste år.

Sådan gik vores sidste tur i Djurs Sommerland i år. Det er et fantastisk sted og Signe synes der er sjovt og være og det er også fantastisk for os som forældre. Første besøg var med farmor, farfar, onkel, tante og fætter og der prøvede Signe ikke så meget. I dag prøvede hun rigtig meget og endda noget alene. Vi glæder os til at komme igen til næste år og se, hvordan Signe har udviklet sig siden sidst.

/Lene