Guldkorn fra Signe

I dag har vi haft en rigtig hyggelig feriedag sammen med Signe, hvor vi bare har været hjemme og hygget os. Det har betydet en del guldkorn fra Signe.

Signe har været ovre og lege med vores genbo i dag. En pige på seks år, der lige er startet i skole. I den forbindelse var Signe så heldig at komme hjem med en prinsessekjole, som den søde pige ikke kan passe mere, så den fik Signe. Hun var meget glad for kjolen og tog den kun modvilligt af, da vi skulle spise. Vi overbeviste hende dog om, at det var bedst, så hun ikke spildte på den. Da hun være færdig med at spise sagde hun tak for mad og så skulle hun til at gå fra bordet. Hendes far spurgte hende, hvad man så siger. Normalt ville Signe spørge, om hun måtte gå fra bordet. Denne her gang kom der følgende kommentar: “må jeg få kjole på?” Og selvfølgelig måtte hun det…

I en anden sjov situation spildte Dann sin mad på sin skjorte og Signe spurgte stille: “Spilder du ligesom mor, far?” Det siger lige lidt om, hvor tit jeg spilder. Vi synes dog, at det var meget  observant konstateret af Signe.

Da hun skulle i seng gik Dann fra hende i et øjeblik for at hente noget. Det resulterede i, at Signe løb efter ham og sagde: “Far, har du ikke glemt noget?” “Hvad skulle det være?” Spurgte Dann. “Mig”, svarede Signe som om det var åbenlyst.

Der er mange andre guldkorn, men dette var bare en lille samling. Hun kommer med rigtig mange og desværre glemmer man dem hurtigt.

/Lene