Turen går til Hørning

13. august 2011 | Skrevet af Lene

Her følger en del af en dagbog fra vores netop overståede tur sydpå fra søndag den 7. august til og med lørdag den 13. august. Billederne fra turen kommer i et senere indlæg.

Lørdag morgen vækkede Signe mig lidt i 5 grædende. Hun lå neden for sengen og var dermed faldet ud af denne. Hun sov lidt sammen med mig, men var vågen tit. Lidt over 6 stod hun op og undersøgte værelset. Efter at vi alle var vågen, fyldte jeg badekarret og så tog Signe og jeg et langt karbad, hvor hun legede med sæbeboblerne. Det synes hun var et hit. Jeg nød det også. Vi pakkede vores ting sammen og omkring kl. halv 10 var vi klar til at gå ud i byen. Hotellet opbevarede vores bagage imens. Det stod dog hurtigt klart, at Signe var meget træt og ikke rigtig havde lyst til at gå rundt i byen. Vi gik derfor en lille tur og kiggede på et supermarked og fandt et meget flot palæ med en super flot have. Der gik vi rundt lidt tid. Derefter gik vi tilbage til hotellet, fik vores bagage, pakkede bilen og kørte af sted. Klokken var 11.40 da vi kørte ud af byen. Derefter gik turen på den tyske motorvej. Signe faldt hurtigt i søvn, men sov kun en halv time og var derefter meget vågen og sov ikke resten af turen. Hun klarede dog turen rigtig flot og brokkede sig sjældent. Hun var i godt humør. Turen var præget af vejarbejde og kø. Det var lidt trælst. Især omkring Elb-tunnelen mistede vi meget tid. Vi var i Stilling lidt i 8, hvor jeg lige smuttede i Kiwi og købte lidt ind. Vi var hjemme 10 min. over 8 efter en lang tur og en rigtig god tur.

Nu glæder vi os bare til resten af ferien.

/Lene

En kommentar til “Turen går til Hørning”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Set og sket i 2011 siger:

    […] August måned startede med, at Dann afholdt et fire dages internatkursus i JCI. Herefter startede vores sommerferie med en tur til Frankrig. Den første dag i Frankrig gik med afslapning og ikke mindst med, at Signe hyggede med sin farmor og farfar. Den anden dag i Frankrig blev også brugt på afslapning, men også med nogle mindre tur. Den tredje dag var med lidt længere ture. Først til Grey, som er Danns “hjemsted” i Frankrig. Dernæst en rigtig hyggelig tur til Dole. Den fjerde dag i Frankrig blev også brugt på noget hyggeligt afslapning. Hermed sluttede et kort besøg i Frankrig. Efter besøget i Frankrig havde vi besluttet os for at køre forbi en tysk by med navnet Würzberg på vej hjem. Både fordi det gjorde turen kortere og ikke mindst fordi det så ud til at være en rigtig hyggelig by. Det blev bekræftet, da det viste sig at være en rigtig hyggelig by, som vi gerne vil tilbage til. Dagen efter gik turen igen til Hørning. […]