Turen går til Würzberg i Tyskland

Her følger en del af en dagbog fra vores netop overståede tur sydpå fra søndag den 7. august til og med lørdag den 13. august. Billederne fra turen kommer i et senere indlæg.

Fredag vågnede Signe igen om natten og kom over til mig og sov lidt videre der. Klokken lidt over 6 var det dog slut med at sove og Signe fik vækket hele huset. Efter morgenmaden pakkede Dann og jeg vores ting og lidt i 10 kørte vi ind til Dampierre sur Salon og tankede bilen og købte lidt ting i supermarkedet. Tilbage i Fouvent spiste vi frokost og pakkede bilen, mens Signe og farmor gik en tur op til kirken i byen. Det synes Signe var sjovt. Derefter var det tid til at sige farvel og køre fra Fouvent. Signe tog det overraskende godt, men blev ved med at sige, at vi så kom tilbage til farmor og farfar senere. Det gjorde vi dog ikke.

Vi kørte i stedet til Würzburg i Tyskland, hvor vi havde bestilt et hotelværelse. Turen tog ca. 6 timer og det gik ok. Signe sov i ca. 2 timer og var så rigtig sød resten af turen. I Würzburg havde vi lidt problemer med at finde hotellet, da et vejarbejde ledte os på omveje. Men med lidt hjælp fra navigationen på Danns telefon, nåede vi frem. Vi tjekkede ind uden problemer og parkerede bilen i en parkeringskælder tilhørende hotellet. Det var super fint, for der var direkte adgang til hotellet fra kælderen. Værelset var ikke så stort, men funktionelt og rent. Signe skulle sove i en voksenseng, der var stillet ind på værelset. Det var vi lidt spændte på.

Efter at have stillet vores bagage, ville vi gerne gå en lille tur. Signe var helt med på ideen på trods af, at det var hendes sengetid. Vi gik ud i byen og kiggede os omkring. Det var en utrolig charmerende by med en stor flod i centrum. En af broerne i byen minder om den kendte bro i Prag. Denne her var lukket for trafik og fuld af liv og glade dage. Selve byen bestod af mange kirker og hvad der lignede gamle huse. Historien er dog, at byen blev bombet under 2. Verdenskrig og det meste af byen blev ødelagt. Den blev genopbygget som den var, men de huse, der ser gamle ud er altså ikke så gamle. Men det var hyggeligt og charmerende. Vi kunne rigtig godt lide byen.

Vi gik rundt lidt og så fandt vi et sted, hvor vi kunne spise. Jeg fik spagetti bolognese, Dann fik gullashsuppe og Signe fik pomfritter. Hun sad pænt og spiste under hele måltidet og hyggede sig ligesom vi gjorde.

Efter maden gik vi tilbage til hotellet, for det var blevet sent. Signe lå i sin seng klokken lidt i 10. Dann faldt først i søvn og derefter faldt Signe og jeg i søvn ca. samtidig.

/Lene