Fjerde dag i Fouvent le Haut

Her følger en del af en dagbog fra vores netop overståede tur sydpå fra søndag den 7. august til og med lørdag den 13. august. Billederne fra turen kommer i et senere indlæg.

Torsdag vågnede Signe kl. ca. halv 7. Hun var lidt træt, men nægtede at sove videre trods ihærdige forsøg. Hun gik ind til farmor og farfar kort tid efter at hun vågnede og vækkede også dem. De hyggede lidt, inden vi alle gik ned og spiste morgenmad. Efter morgenmaden hyggede vi os i haven sammen med farfar, som var ved at reparere noget. Signe fulgte med i alt og vi sad og solede os. Dann tog en velfortjent lur.

Frokosten blev indtaget udenfor på terrassen i det fantastiske vejr. Signe var derefter godt træt, så hun blev lagt op og sove i gæstesengen, som hun også brugte om natten. Hun faldt uden problemer i søvn og sov i 2 1/2 time. Imens slappede vi af og læste og jeg fik også lige sovet lidt.

Eftermiddagen gik også med hygge og leg i haven. Aftensmaden blev også indtaget på terrassen og kort tid efter denne blev Signe lagt i seng. Hun var træt.

/Lene