Sommerferie

I dag kom dagen så endelig. Den dag hvor vores lille familie tager på sommerferie. Det er en dag vi efterhånden har glædet os længe til. Nu hvor Lene har fået et arbejde, er det jo for alvor en normal travl børnefamilie vi har herhjemme. Det betyder, at vi ikke har så meget tid til os selv, som vi har haft tidligere. Derfor har vi også glædet os rigtig meget til denne dag.

Dette er også Signes første tur til udlandet. Det er første gang hun skal køre langt i bil, ja kort sagt så er der rigtig mange første gang for Signe i denne omgang. Vi glæder os til at vise hende Frankrig og til at holde ferie sammen med hende.

Om et par timer kommer Lene hjem fra arbejde, og jeg er færdig med de sidste par gøremål på mit arbejde. Herefter skal bilen pakkes og gøres klar. Alt blev pakket i går aftes, men det skal jo også ud i bilen, hvilket sker i dag. Omkring 16:00 er det planen at vi starter bilen og kører sydpå. Vi skal ned og besøge mine forældre og deres hus i Frankrig. En tur vi har glædet os rigtig meget til. Præcis hvornår vi tager hjem igen er ikke bestemt, da vi har tre ugers ferie, og vi kan jo være lige så længe vi vil i mine forældres hus.

Vi satser på at Signe kan sidde i bilen i de to timer, det tager at køre til Tyskland. Her vil vi så holde en lang pause, hvor vi spiser aftensmad og får leget lidt på en legeplads. Når vi har brugt lidt energi, sætter vi os ud i bilen igen og kører så resten af vejen. Hvis alt får vel, så er vi fremme omkring klokken 5 i morgen tidlig. Her venter mine forældre på os og er klar til at passe på Signe, så vi kan få sovet lidt efter en lang nats kørsel.

Valget faldt på at køre om, natten da Signe så kan sove det meste af vejen og derved ikke få en rigtig træls oplevelse med at sidde spændt fast i en bil en hel dag. Vi har været derned en gang før for en del år siden. Dengang havde Lene ikke et kørekort, så jeg kørte hele vejen. Denne gang har Lene jo et kørekort, så vi kan skiftes til at køre.

Vi ved ikke hvad turen bringer, men vi er sikker på at det bliver rigtig god. Vi har nemlig ikke noget vi skal nå, en masse tid ikke at nå noget på og så har vi ikke mindst hinandens selskab. Jeg har glædet mig længe, og hvor er det vildt at det er lige om lidt.

Huset efterlader vi trygt i hænderne på alarmselskabet og naboerne indtil vi kommer retur.

Vi skal på ferie!

/Dann

P.S. Bloggen bliver ikke opdateret før vi er tilbage igen. Tilgengæld tager Lene lidt noter, så vi kan udgive lidt om turen, når vi kommer tilbage.

One thought on “Sommerferie

Der er lukket for kommentarer.