Mit nye job

Som de fleste efterhånden ved, så har jeg fået et midlertidigt job som jurist i Syddjurs Kommune, med arbejdsplads i Ebeltoft. Det betyder transporttid på næsten en time hver vej, men det føles ikke som så lang tid. Trafikken kører indtil videre rimelig godt, men det er jo også ferie.

Jeg prøver at komme hjemmefra om morgenen kl. 7, så jeg kan møde kl. 8. Nogle dage bliver det lidt senere, men det gør ikke det helt store. Jeg her nemlig flex-tid og kan tilrettelægge min arbejdstid som jeg vil, så længe jeg har 30 timer i gennemsnit. Det er ret fedt, for så kan jeg gå tidligt en dag, hvis jeg har brug for det, eller jeg kan holde fri hver anden fredag.

I denne her uge skal jeg gå fra arbejde senest kl. 15, for jeg skal hente Signe i gæstehuset, hvor hun er i denne uge. De lukker 16.30 (undtagen om fredagen), så jeg påregner en times hjemtransport og så skal jeg også lige have lidt tid, hvis der er uforudset kø.

Det er vidunderligt, at starte på job. Det er fedt at stå op for at skulle på arbejde, selvom jeg er ret træt, når vækkeuret ringer kl. 06.00. Jeg har fået nogle rigtig søde kollegaer og de to jurister, der er ansat, er også rigtig søde. Jeg tager nogle af deres sager og hjælper på den måde. Dermed får jeg ansvaret for mine egne sager og det er rigtig fedt, men også en lille smule skræmmende. Heldigvis er de søde til at hjælpe mig på rette vej og læse officielle breve m.m. igennem, så vi fanger eventuelle fejl.

Arbejdsopgaverne er meget forskellige og jeg har siddet med alt fra en kontraktsag om dørmåtter til et købstilbud på en kommunal grund og til hegnsynssager. Jeg sidder også med noget om almene boliger og har endda ansvaret for en sag om skimmelsvamp i en almen bolig. Med andre ord: jeg laver lidt af hvert. Nogle opgaver er store og andre er små, men det er fedt at afslutte opgaver og kunne sige, at jeg har givet et ordentligt svar til rette vedkommende.

Jeg synes det er utrolig fedt at arbejde, selvom det er lidt svært at koncentrere sig, når det er så varmt som det er for tiden. Men alle andre har det jo også varmt, så vi går lidt og hygger os sammen, når vi holder pause. Vi er kun 4 på kontoret ud af 14, men så har vi det ekstra hyggeligt.

En anden ting er, at alle ansatte er søde til at hjælpe med at finde ting, personer m.m., som jeg jo ikke kender til, når jeg nu er ny her. De fleste hjælper gerne, selvom det så tager lidt af deres tid.

Jeg er altså rigtig glad for at være startet på et rigtig arbejde, selvom jeg kun får mine dagpenge for det. Jeg glæder mig ikke til 31.12, hvor stillingen udløber.  Syddjurs Kommune er en rigtig god arbejdsplads og jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage et job her.

/Lene

2 thoughts on “Mit nye job

Der er lukket for kommentarer.