Honningstrimlede gulerødder

Honning strimlet gulerødder

Til et klassisk måltid hører der sig forskelligt tilbehør. Her er en nem og hurtig opskrift på gulerødder med honning og salt. Der kan tilføjes andre krydderier efter smag og behag. 

En salt og sød tilbehørs-ret der ser rigtig flot ud, når der bruges flerfarvede gulerødder.

Hurtig at lave og smager godt.

/Dann

Ingredienser

  • 1 spsk honning
  • 50 gram smør
  • ½ tsk salt
  • 5-6 gulerødder (her i flere farver)

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne
  2. Med en tyndskræller skæres tynde skriver af gulerødderne
  3. Varm en (saute)pande op til lav (3/9) varme
  4. Kom smør, honning og salt på panden
  5. Vent til det hele er smeltet
  6. Kom de skårne gulerødder på panden
  7. Rør løbende rundt mens gulerødderne “svedes” i løbet af de næste 5-10 minutter
  8. Gulerødderne er nu klar og skal serveres straks
  9. Velbekomme!