Chokoladekage

ChokoladekageChokoladekage er og bliver en traditionel og god kage. Denne variant er super hurtig at lave og smager rigtig godt.

Ingredienser – kagen

  • 235 gram sukker
  • 3 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 300 gram hvedemel
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2 spsk kakao pulver
  • 2½ spsk bagepulver
  • 150 gram smør
  • 1 knivspids salt

Ingredienser – glasuren

  • 110 gram flormelis
  • 1 spsk vand

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en lille kasserolle
  2. Kom æg og sukker op i en skål
  3. Pisk æg og sukker sammen til en luftig blanding
  4. Bland vanilje, kakaopulver og bagepulver i skålen
  5. Pisk nu mælken i dejen
  6. Pisk melet i dejen
  7. Pisk det smeltede smør i dejen
  8. Kom bagepapir i en bradepande (eller smør en bradepande)
  9. Hæld dejen over i bradepanden
  10. Bag kagen 35 minutter i en forvarmet ovn på 190 grader på den næst nederst rille
  11. Lad kagen køle af til den bliver kold
  12. Pisk flormelis og vand godt sammen
  13. Spred glasuren ud på toppen af kagen
  14. Når glasuren er tørret, er kagen klar til servering
  15. Kagen er nu klar til at blive spist
  16. Velbekomme!