Tur til Lalandia

Signe hopper2. weekend i marts var det blevet tid til en tur til Lalandia sammen med hele Danns familie. Signe var vildt begejstret for at skulle i badeland og sove sammen med farmor, farfar, onkel, tante, fætter og oldemor.

Dann hentede Signe tidligt om fredagen og kørte af sted mod Lalandia. Jeg var selvfølgelig på arbejde i Esbjerg og kørte direkte mod Billund, da det ikke rigtig kunne betale sig at køre til Hørning for at køre mere end halvvejs tilbage til Esbjerg.

Vi mødtes derfor i Billund. Signe og Dann havde allerede nået at være lidt i legeland, men det syntes Signe var kedeligt, så de blev der ikke længe. Signe og jeg gik rundt og hyggede os lidt, mens Dann havde et telefonmøde og lige tog ned i huset. Da han var færdig skulle vi tre i badeland. Det var bare rigtig hyggeligt og Signe kastede sig rundt i vandet og hyggede sig.

Vi var der i ca. 2 timer, inden vi skulle op og mødes med de andre i huset. Signe var så glad for at se familien og legede rundt med dem. Aftensmaden bestod af franskbrød, rugbrød og masser af god pålæg. Signe skulle selvfølgelig også se Disney Show og spise fredagsslik, for det var jo fredag. Efter det var det sengetid.

Lørdag morgen vågnede Signe kl. 6 og vi stod op og legede lidt i stuen, mens resten af huset sov lidt videre. De vågnede løbende og kom ind til os. Vi spiste brunch sammen, inden dagen gik i gang. Signe legede gemmeleg med fætter Kasper og farmor. På et tidspunkt gemte Signe sig i gangen under min jakke og var helt stille, mens farmor og fætter Kasper snakkede om, hvor hun var henne. Lige pludselig kom hun frem fra jakken og forskrækkede dem. Det var vildt sjovt og vi var alle imponerede over, at Signe kunne tie stille så længe. Det har vi ikke oplevet før.

Signe, Dann, fætter Kasper, tante Louise og jeg tog i badeland og hyggede os der. Vi svømmede og hyggede os. Signe syntes det var sjovt at komme i spabad, især det udenfor. Det bedste var dog, at gå rundt sammen med fætter Kasper. Vi spiste også frokost sammen i badelandet og det var ret sjovt og sidde der i badetøj og spise pomfritter og andet godt.

Derefter mødtes vi med resten af familien og nogle spillede minigolf. Det var ret sjovt at kigge på. Signe var med i to runder, så gad hun ikke det mere. Efter minigolfen skulle Signe hoppe i trampolin. Det synes hun var sjovt. Inden vi gik mod huset, så Signe, Dann og jeg også lige lidt underholdning med Monky og Maja. Det synes Signe var sjovt. Vi voksne synes også, at det var ret sjovt, for de skulle stave til Monky og stavede det forkert uden at opdage det.

Aftensmaden bestod af pizza og salat. Det smagte godt og vi nød det alle. Til dessert var der is og det blev der også spist godt af. Signe havde ikke rigtig lyst til at komme i seng, for så gik hun jo glip af hygge med hele familien.

Næste morgen vågnede Signe igen tidligt og denne gang stod Dann op med hende og jeg fik lov at sove lidt længere. Vi tog os god tid i huset og hyggede os sammen, mens vi også pakkede bilen. Vi skulle først tjekke ud klokken 14, da hele Lalandia var lukket dagen efter. Efter at have sagt farvel til de andre, tog Signe, Dann og jeg i badeland. Lidt senere kom også tante Louise og fætter Kasper derhen og vi hyggede os med at lege og rutche og svømme. Efter at have været der i 2 timer, gik vi op og spiste sen frokost med onkel Kenneth inden fætter Kasper skulle prøve den nye klatrevæg.  Det klarede han super godt.

Klokken 16 gik turen hjemad efter en super god og hyggelig weekend. Vi var godt trætte alle sammen, da vi kom hjem. Men vi glæder os til næste gang, vi skal samles med familien på den måde.

/Lene

P.S. Nedenfor er lidt billeder fra turen.