Nytårstur 2010/2011

I vores lille familie har vi den rigtig hyggelige nytårstradition, at vi holder den sammen med et par af vores rigtig gode venner. Sådan har det været de sidste 8 år, og i år skal ikke være nogen undtagelse. Fejringen af nytåret har udviklet sig lidt gennem tiden efterhånden som vi har fået stiftet familie og er blevet ældre. Abefesternes tid er forbi (i hvert tilfælde for en stund), men den er tilgengæld blevet erstattet af noget, der er mindst lige så godt. Vi er nemlig begyndt at tage på en miniferie i forbindelse med nytåret.

I år skal vi en tur til Skallerup Klit, hvor vi har været en gang tidligere i forbindelse med en nytårstur. Sidste gang vi var på besøg i Skallerup Klit, var vi rigtig glade for stedet. Siden vi var der sidst, er vi blevet forældre, så vi er nu også blevet en smule mere fokuseret på, hvor børnevenligt der er. Derfor glæder vi os også meget til det ombyggede badeland, det nye legeland til børnene og de andre ting man kan prøve. Vi ved at Signe bliver rigtig glad for begge dele. Signe er nemlig gået fra at være vandskræk til at være en vandhund i forbindelse med vores besøg i Lalandia Billund i uge 42. Fra den tur ved vi også, at hun er rigtig glad for et legeland. De næste par dage bliver derfor ren hygge for Signe, hvor hun ikke kun har nogle fantastiske faciliteter, men også har selskab af vores venner og deres dejlige datter (på fire år), som Signe rigtig godt kan lide at lege med.

Under besøget i Skallerup Klit skal vi naturligvis i badeland og legeland. Derudover håber vi også at få tid til et besøg i et stort wellness område (Romulus), mens vores venner passer Signe. Der skal jo også være lidt tid til at være mand og kone. Feriehusets faciliteter skal naturligvis også udnyttes, da der er spabad og sauna indbygget i et af badeværelserne.

I løbet af ferien skal vi, med undtagelse af nytårsaften, selv lave mad i feriehuset. Det glæder vi os faktisk også til at gøre sammen med vores venner. Det betyder nemlig, at der kommer til at være god tid til madlavningen og at der samtidig er en masse opmærksomhed omkring børnene.

Alt i alt, så glæder vi os vildt meget til at fejre nytår med vores venner på et sted, hvor der er tropisk badeland indenfor og 10 graders frost udenfor.

/Lene & Dann

P.S. Juleferien er jo normalt højtid for indbrud i huse, men vi er ret trygge ved at huset har fået alarm og at vores naboer har lovet at kigge efter huset. Det er en ret rar fornemmelse, at vi har fået en alarm, der kan passe på huset, når vi ikke er der.

2 thoughts on “Nytårstur 2010/2011

Der er lukket for kommentarer.