Skallerup Klit – Nytårstur

Den 29. december blev det tid til en tilbagevendende tradition: nytårstur med et hold venner og deres datter. Vi havde i år bestilt et hus i Skallerup Klit. Vi har været der en gang før i 2007. Stedet var rigtig godt synes vi og heldigvis levede det op til forventningerne denne gang. Nedenfor følger en nogenlunde gennemgang af vores dage.

29. december

Dagen startede med pakning af bilen og lidt hygge. Klokken 10 tog vi afsted hen til vores venner, hvor vi spiste lidt mad og pakkede deres bil, og så gik turen afsted til Aalborg i første omgang. Det var nemlig på ca. halvvejen og der aftalte vi at mødes og købe ind til turen. Ud over en lille omvej i Aalborg for vores vedkommende gik turen fint. Signe sov hele vejen. Det var dog et større problem at finde en parkeringsplads ved Bilka i Aalborg. Der var biler overalt. Det lykkedes dog efter lidt tid at finde en parkeringsplads. Mellem masser af mennesker lykkedes det os at købe ind og få lidt at spise i bistroen. Det tog nok 2 timer at handle til turen incl. lidt mad.

Vi ankom til Skallerup Klit omkring kl. 16 og fandt vores hus og begyndte udpakningen. Mændene tog derefter børnene med i vandland, mens vi to kvinder lavede mad og hyggede os. Maden var indisk kødsovs med ris. Efter maden var der tid til lidt hygge inden Signe skulle i seng og derefter var der lidt voksentid. Kvinderne tog revanche for manglende badeland og tog selv derop. Det var lækkert. Vi hyggede lidt inden vi også gik i seng.

30. december

Signe vågnede kl. 6.30 og så var dagen i gang. Efter morgenmaden gik kvinderne med børnene op i legeland. Det var et fantastisk legeland og Signe hyggede sig rigtig meget. Mændene blev i huset og Dann bagte boller til frokosten og fik lavet et set og sket indlæg for 2010. Frokosten blev nydt og så blev Signe lagt til at sove. Derefter tog Dann og jeg ud til forkælelse, mens vennerne passede Signe. Vi skulle i Romulus. Det er nydelse i stor stil. Efter at have koblet lidt af, mødtes vi med vennerne og Signe. Vi tog i legeland og var der lidt inden vi tog tilbage til huset og lavede mad. Menuen var hasselbagte kartofler, kyllingelår, bernaisesovs og grøntsager. Den stod på hygge efter aftensmaden.

31. december

Signe vågnede igen kl. 7. Vi tog alle i badeland og hyggede os der. Badelandet er ok og Signe kan rigtig godt lide det. Efter badelandet var det tid til frokost og så skulle Signe sove. Dann og jeg tog lige en lille lur, mens Signe sov. Efter hun vågnede hyggede vi sammen, mens vennerne var ude og gå en tur. Tiden nærmede sig aften og vi skulle over i restauranten og spise. Vi var der kl. 18 og hyggede os med at spise buffet. Signe spiste ikke meget, men hyggede sig. Da børnene var færdige med at spise gik de frem og tilbage mellem et lille legeområde og bordet. Til dessert fik Signe is og hun synes det smagte godt. Efter at have spist god mad gik vi tilbage til huset. Signe blev lagt i seng kort tid derefter. Vi hyggede os med spil og chips. Kl. 00 drak vi champagne og så fyrværkeri, mens mændene røg deres nytårscigar udenfor. Den blev nok 2, inden vi gik i seng

1. januar

Vi vågnede kl. 7 igen og så var dagen i gang. Vi gik i badeland da de åbnede kl. 9, så vi kunne nå tilbage til endnu en tradition, nytårskoncert og skihop. Vi lavede en god brunch med æg, pølser, bacon og nybagte boller. Derefter så jeg nytårskoncert og skihop, mens Dann lavede mad og hyggede om mig og vennernes datter. De lod os passe hende, mens de gik i Romulus og blev forkælede. Jeg fik også påbegyndt pakningen af vores ting inden aftensmaden. Vi fik chili con carne til aftensmad. Vi sad og snakkede lidt sammen inden vi gik lidt tidligt i seng.

2. januar

Signe vågnede kl. 6 og vi stod op. Vi spise morgenmad og pakkede færdig. Derefter tog jeg i Romulus igen og fik en varmebehandling. Det var helt fantastisk. Signe og Dann to i badeland imens. De hyggede sig også. Derefter tog vi hjem. Signe sov en lille time og var så vågen resten af vejen.

Det var en rigtig god tur og stedet kan bestemt anbefales. Det er perfekt til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Derudover er der luksus, forkælelse og afslapning, hvis man betaler for det. Stedet er bestemt også en mulighed til næste års nytårstur.

/Lene

2 thoughts on “Skallerup Klit – Nytårstur

 1. Jeg husker specielt et par oplevelser med Signe fra turen, som ikke er beskrevet ovenfor.

  For det første, så har Signe dagligt sagt “badeland i dag?”. Hun har helt tydeligt lært at der er noget der hedder badeland, og at det er en sjov ting.

  For det andet har Signe en meget bedre hukommelse end jeg forventede. Da vi anden gang skulle i badeland kunne hun helt tydeligt huske alt om hvordan det foregik og hvordan der var i badelandet. På vej derover snakkede hun således om hvordan hun skulle have “tøj af” og så “badebukser på”. Derudover snakkede hun om den “bamse og krokodiller” som hun havde leget med i børnebassinet dagen før. På vej op af badelandet spurgte hun i omklædningsrummet efter en bolle de første par dage. Det skyldtes at hun mens vi var i Lalandia fik en bolle i omklædningsrummet på vej ud af badet. Tænk sig at hun kunne huske det. Jeg blev meget imponeret over hvad hun kunne huske.

  For det tredje så købte i Grisling til Signe mens vi var i Skallerup Klit. Hun blev meget glad for Grisling, og det passede lige med at vi den sidste dag tændte for fjernsynet om morgnen mens vi pakkede de sidste ting. I fjernsynet var der en Peter Plys film hvor Grisling var med. Det var til Signes meget store fornøjelse.

  Alt i alt var det en helt fantastisk tur med en Signe der godt nok er ved at blive stor.

  /Dann

Der er lukket for kommentarer.