Fars første dag på barsel

6. april 2009 | Skrevet af Dann

Signe vågnede ca. 06:30. Som sædvanligt hører jeg hende ikke, men Lene skubbede til mig så jeg kunne stå op og tage mig af hende. Da jeg kom ind for at tage hende op af sengen blev jeg mødt af det største smil. Det føltes ligesom hun ville sige “Hej far, jeg har glædet mig til at se dig. Jeg ved at vi får en god dag i dag”. Det var måske ikke helt det hun mente, men det føltes godt.

Da det jo var min første dag på barsel, så var Lene så sød at lave en stor morgenmad til os, så der var boller, røræg og bacon på menuen. Fantastisk!

I løbet af formiddagen tog jeg fra Hørning og ind til Århus med tog. Lidt mærkeligt at Lene tog bilen på Universitet og at jeg tog barnevognen og gik til toget. Mærkeligt, men hyggeligt. Inde i byen mødtes jeg med Lone og vi havde et par hyggelige timer, hvor vi blandt andet var en tur på Emmerys.

Da jeg kom hjem fik vi sagt hej til vores nabo inden vi skulle ud og købe ind i Kvickly. Vi fik fjernet en masse flasker fra skuret og købt ind til pasta carbonara, som jeg lavede for første gang, men mere om det en anden gang.

Alt i alt en hel fantastisk dag hvor jeg på egen krop har erfaret, hvor godt humør Signe kan være i om dagen. Hun smiler og er glad konstant. Jeg glæder mig til mange dage som i dag.

I morgen er lidt anderledes da Lene skal klippes, inden hun skal på universitet, og på onsdag skal Signe og Lene i mødregruppe. Så skal jeg være helt alene. Det bliver mærkeligt at undvære hende.

Dagen i dag har ikke været som andre fridage, jeg har haft indtil nu. Jeg ved at jeg ikke skal på arbejde i morgen, eller om en uge. Jeg ved at der er lang tid til jeg skal på arbejde igen. Normalt når jeg holder fri, så er det med en bevidsthed om at de opgaver, der ikke bliver løst på min fridag skal løses dagen efter, ugen efter, etc. For første gang er det ikke sådan. Jeg ved at der er planlagt med, at jeg ikke er der i et helt kvartal. Der er intet jeg udskyder til en anden dag. Der er nogen der tager over. Ingen dårlig samvittighed over arbejde, der ikke bliver lavet. FEDT!.

Jeg glæder mig til de næste par måneder.

/Dann

4 kommentarer til “Fars første dag på barsel”

 1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Spagetti Carbonara siger:

  […] « Fars første dag på barsel […]

 2. Dann siger:

  Ja faktisk har jeg ikke haft barsel før i dag. Indtil nu har det dels været påske, os så har jeg holdt lidt ferie. Men fra i dag er jeg officielt på barsel resten af kvartalet.

  Indtil nu har det været fantastisk, så jeg glæder mig rigtig meget til tiden der kommer.

  /Dann

 3. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Billeder med Signe fra Danns barsel siger:

  […] Danns barsel, der netop er afsluttet, har vi naturligvis taget en lang række billeder. Efter at have brugt […]

 4. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Året der gik i 2009 siger:

  […] Den 3. april gik Dann på fars kram og holdt barsel i et kvartal. Den 6. april var den første rigtige dag i Danns barsel. […]