Lidt flere bøger er læst

Efter at have fået detaljerne med huskøbet på plads, så har der langt om længe været tid til at læse et par bøger. At det er sommerferie i Danmark har også betydet at jeg ikke behøver at arbejde så meget om aftnen hvorfor også dette har givet tid til at få læst et par bøger.

Bøger der er læst ved halvårsskiftet

Alt i alt er det blevet til 11 bøger, hvoraf tre af dem er læst højt sammen med Lene i forbindelse med vores bryllupsdag. De læste bøger kan ses her.

Antallet af ulæste bøger i bogreolen er stadig ret højt. Til september starter jeg på psykologistudiet på Ålborg Universitet og indtil da kommer min tid primært til at gå med at flytte. Derfor må jeg nok desværre skyde en hvid pil efter at blive færdig med at tømme bogreolen i år… men måske jeg kan blive færdig næste år.

/Dann

P.S. Bogoversigten på hjemmesiden er endnu ikke opdateret med nogle af de bøger jeg har læst i år. Det sker “ved lejlighed” men inden årets udgang. Højst sandsynligt sammen med flytningen.