Ny seng til det nye hus

Pr. 1. august 2008 skulle vi gerne flytte ind i vores nye rækkehus i Magnolia Haven. I den sammehæng har vi brug for en ny seng. For det første fordi den vi har nu er ved at være lidt slidt og godt kunne trænge til en udskiftning. For det andet fordi vi har soveværelse i overetagen og den seng vi har nu kan ikke komme op af trappen (vores nuværende seng er 140 cm bred og trappen er kun 90 cm bred).

Derfor har vi været på jagt efter en ny seng. Jagten sluttede i torsdags (dvs. den 3. juli), da vi var på besøg i IDEmøbler. Vi havde forinden været i en hel del butikker og har prøvet en hel del forskellige senge og madrasser.

Valget faldte på en “Nocturne Royal continental boxmadras” i 180 cm x 200 cm. Det var uden tvivl den seng vi begge lå bedst i. Der var derfor meget lidt debat om, hvilken seng vi skulle vælge.

Sengen kommer som 4 madrasser og en topmadras. 2 af madrasserne (det øverste lag inden topmadrassen) skal samles, så de virker som en. Det er ret smart da vi ellers ikke kan få den op til soveværelset i vores nye hus.

For at være på den sikre side har vi bestilt levering af sengen, så den bliver leveret direkte til soveværelset. Da vi ikke helt ved hvornår på dagen den 1. august vi får nøglen, er sengen bestilt til levering mandag den 4. august.

Det er ikke en elevationsseng. Vi snakkede meget frem og tilbage om vi skulle have en sådan elevationsseng, men endte med at vælge det fra, da vi gerne vil have en fælles topmadras, så vi føler vi sover sammen.

GreyBoard
Dann har altid snakket om at få et whiteboard. Da vi var i IDEMøbler fandt vi et “greyboard” der er en metalplade med en belægning, der gør det muligt at skrive på med almindelige whiteboard ting. Den var ret billig (kun 270,- kr.). Derfor købte vi den, så Dann kan få et greyboard på (hjemme)kontoret når vi flytter. Det glæder han sig meget til.

One thought on “Ny seng til det nye hus

 1. Hejsa.

  Nu kan jeg se at i søger lidt lamelgardiner. Hvorfor ikke bare købe dem i standard længde og så korte dem ned i en længde der passer???
  Jeg er selv uddannet gardin-dekoratør, og har prøvet et par gange at montere og tilpasse dem fra Jysk. Kvaliteten er ganske udemærket og arbejdet med at korte dem til – kræver ikke ligefrem en uddanelse som ingenør. Og så er der jo mange penge at spare…

  Men dem man køber hos f.eks Botex fra Faber eller et af de andre store mærker er i en bedre kavlitet, men man kan diskutere om de er så meget bedre at det berettiger en pris der er så mange gange højere..?

  Bare et forslag ;o)

  Tillykke med huset.

Der er lukket for kommentarer.